Sport > Time Out

Nekada je igrao za Zvezdu, a sada je osvojio RIJALITI: Pogledajte kako DANAS izgleda Georgijev

Blagoj Georgijev (41) ubedljivo je slavio glasovima žirija koji je sastavljen od bivših takmičara, a zaradio je 75.000 evra

Izvor: K1info/mondo.rs

17/05/2023 > 11:54

podeli vest:

Nekada je igrao za Zvezdu, a sada je osvojio RIJALITI: Pogledajte kako DANAS izgleda Georgijev
Foto: ATA Images


Nekada je igrao za Crvenu zvezdu, a sada je pobedio u rijalitiju! Nekadašnji vezista crveno-belih u bivši reprezentativac Bugarske Blagoj Georgijev pobednik je sedmog izdanja rijaliti šoa "Survajvor" u Bugarskoj. 

Sada 41-godišnjak na kraju šoa je ubedljivo slavio glasovima žirija koji je sastavljen od bivših takmičara, a kao nagradu za pobedu dobio je 75.000 evra. 

Karijeru je počeo u Slaviji iz Sofije, a posle neuspešnog izleta u Alaves došao je u Crvenu zvezdu za koju je igrao od 2006. do 2008. godine. U prvoj sezoni u Beogradu je dao dva gola na 27 mečeva, a onda je pozajmljen nemačkom Duizburgu.

Potom je dugo igrao u Rusiji za Terek, Amkar, Rubin i Orenburg gde se oprostio od fudbala 2018. godine. Za nacionalni tim Bugarske igrao je od 2004. do 2011. godine i na 50 mečeva je dao 5 golova.

On nije jedini fudbaler koga pamtimo iz naše lige da je imao uspeha u bugarskim rijaliti programima. Nekadašnji napadač Prištine, Čukaričkog i Sartida Saša Antunović 2009. godine bio je finalista bugarskog VIP Velikog brata.

 

Ostavite komentar