Sport > Fudbal

DEJAN STANKOVIĆ SE RASPLAKAO pred kamerama, reči poznatog TV voditelja pogodile ga PRAVO U SRCE

Izazivam svakog trenera da vodi tim bez kluba iza leđa, sa svim ovim problemima, rekao je o našem treneru Korado Tedeski, veliki navijač Sam

Izvor: K1info/Sportal.rs

16/05/2023 > 18:37

podeli vest:

DEJAN STANKOVIĆ SE RASPLAKAO pred kamerama, reči poznatog TV voditelja pogodile ga PRAVO U SRCE
Foto: screenshot


Dejan Stanković, živa legenda srpskog fudbala, još jednom je pokazao koliko je emotivan. Posle utakmice sa Empolijem (1:1) u Đenovi, trener Sampdorije se rasplakao pred kamerama.

Stanković je davao izjavu za DAZN kao što je uobičajeno, ali su ga onda pogodile reče poznatog TV voditelja Korada Tedeskija, inače velikog navijača Sampa.

Tedeski je odao priznanje bivšem treneru Crvene zvezde zbog toga što će izneti sezonu, iako je klub iz Đenove ispao u Seriju B i pre nego što se matematički to desilo.

– Želeo bih da se zahvalim Stankoviću, jer možda drugog trenera ne bi bilo tu. Dao nam je ovo dostojanstvo, Sampdorija je sve utakmice odigrala na taj načun. Izazivam svakog trenera da vodi tim bez kluba iza leđa, sa svim ovim problemima – rekao je Tedeski u studiju DAZN.

Tedeski je video Dekija kako odlazi sa intervjua i iznenadio se, uz reči da se nada da je Srbin na pravi način shvatio šta je hteo da kaže.

Reporter sa lica mesta uverio ga je da Stanković nije ljut, naprotiv. Sklonio se jer je zaplakao.

– Dirnuo si ga – preneo je reporter ljudima iz studija, tačnije Tedesku.

– Hvala na lepim rečima, duboko su me dirnule. Ne pokazujem to, ali imam toliko emocija u sebi – dodao je Stanković.

Sampdorija prolazi kroz težak period, čak je najmanji problem to što je ispala iz Serije A, pošto joj preti bankrot i spuštanje nekoliko rangova niže.

Postoje nagoveštaji da je vlasnik Masimo Ferero dobio ponudu da proda klub, što bi mogao da bude prvi korak ka finansijskom oporavku.

 

Ostavite komentar