Sport > Time Out

Reakcija ovog komentatora je - NE-PO--BE-DI-VA: Igrač je promašio kolosalnu šansu, A ONDA JE KRENUO ŠOU

Komentari ispod ovog snimka su takođe urnebesni, a jedan se izdavaja originalnošću

Izvor: K1info

17/04/2023 > 12:04

podeli vest:

Reakcija ovog komentatora je - NE-PO--BE-DI-VA: Igrač je promašio kolosalnu šansu, A ONDA JE KRENUO ŠOU
Foto: screenshot


Najjači utisak na meču između Napolija i Verone, koji su timovi odigrali u okviru 30. kola Serije A, bio je bez sumnje  promašaj Sirila Ngonga, kojim je odlučeno da će ekipe podeliti bodove (0:0). 

Ali, neverovatna situacija u kojoj je ostao "jedan na jedan" sa golmanom i promašio šokirala je izgelda najviše komentatora Arene.

Ngong naime nije umeo da odreaguje kada je ostao sam ispred čuvara Napolijeve mreže, već je sa ivice šesnaesterca loptu poslao daleko od gola.

- Neverovatno! Isterajte ovog čoveka iz fudbala. Kakva glupost! Šta znači ovo?! - rekao je komentator u prenosu i ne pokušavajući da sakrije razočaranost zbog poteza - čulo se u prenosu.


Komentator tu nije mogao da se zaustavi, pa se opet osvrnuo na situaciju.

- Da čovek ne poveruje da fudbaler u Seriji A onako traljavo može da završi stopostotnu situaciju. Ono što mi je palo u oči, kao da je nenormalno sporiji u odnosu na fudbalere Napolija. Ako je tako, onda mu nije mesto na zelenom terenu, nego u nekoj drugoj profesiji. Izgubio je ogromnu prednost, a onda je došao na nekih 17 metara u želji da što pre šutne, a videli ste kako je to uradio. To je bilo očajno. Nikako mi iz glave ne izlazi ta situacija.

Komentari na ovu objavu na društvenim mrežema su, naravno, urnebesni. Izdvaja se ipak onakj sa najviše lajkova, a to je: "Mora da mu je zbog ovog promašaja pao tiket".

 

Ostavite komentar