Sport > Fudbal

TERZIĆ dao MILOJEVIĆU još vremena da UBEDI čelnike Zvezde da je PRAVI IZBOR za trenera

Generalni direktor crveno-belih kaže da lopta drugačije skakuće po Evropi nego u Srbiji

Izvor: K1info/Sportal.rs

14/04/2023 > 20:12

podeli vest:

TERZIĆ dao MILOJEVIĆU još vremena da UBEDI čelnike Zvezde da je PRAVI IZBOR za trenera
Foto: Starsport


Fudbaleri Crvene zvezde su na korak od osvajanja titule šampiona Srbije, a poznato je da prvo mesto u našoj ligi za predstojeću sezonu znači i direktno učešće u grupnoj fazi Lige šampiona.

U skladu sa velikim očekivanjima navijača, ali naravno - i fudbalera i svih u klubu, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pričao je o ambicijama čete iz Ljutice Bogdana u narednom periodu.

- Jaki smo za domaću ligu, preslabi smo za Ligu šampiona. Jako je teško onda funkcionisati. Pogotovo što mi u utakmice Lige šampiona dolazimo iz baš slabog prvenstva. Lopta u Ligi šampiona drugačije skakuće - brže ide, igrači su neverovatnih fizičkih predispozicija. Sve je mnogo brže i na mnogo užem prostoru. S obzirom na to da mi dolazimo iz jedne spore, nekvalitetne lige, sa loših terena gde lopta skače po onim grbavicama, dolazimo u jedan dijametralno suprotan ambijent. Biće izuzetno teško da se naši igrači spreme za takav ambijent - istakao je Terzić za Sportal.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Miloš Milojević

Već dugo se priča da akutelni trener crveno-belih Miloš Milojević napušta klubu u junu, a da umesto njega dolazi izraelski stručnjak Barak Bahar. Međutim, Zvezdan Terzić tvrdi da još nije sve rešeno po tom pitanju.

- Crvena zvezda mora uvek da teži boljim rešenjima, obavio sam razgovor sa Milojevićem, rekao sam da se ne opterećuje medijskim napisima i da se fokusira na rad. Ima ugovor do juna, kada će biti doneta odluka o njegovom ostanku, a on do tada ima vremena da ubedi javnost, navijače i nas iz rukovodstva da je on pravo rešenje - zaključio je Terzić.

 

Ostavite komentar