Sport > Fudbal

ORLOVI odradili prvi TRENING, Džajić "POJAČAO" reprezentaciju u Staroj Pazovi

Srbija će u petak u Beogradu igrati sa Litvanijom, a tri dana kasnije gostovaće Crnoj Gori u Podgorici

Izvor: K1info/Tanjug

20/03/2023 > 20:02

podeli vest:

ORLOVI odradili prvi TRENING, Džajić "POJAČAO" reprezentaciju u Staroj Pazovi
Foto: Starsport


Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dragan Džajić izjavio je danas, na treningu reprezentacije u Staroj Pazovi, da je ubeđen da je Srbija najkvalitetnija reprezentacija u regionu.

Selekcija Srbije okupila se u Staroj Pazovi gde je počela pripreme za predstojeće mečeve protiv Litvanije i Crne Gore u kvalifikacijama za EP 2024. Srbija će u petak u Beogradu igrati sa Litvanijom, a tri dana kasnije gostovaće Crnoj Gori u Podgorici.

Džajić je u sklopu prvog radnog dana posetio reprezentativce Srbije u Staroj Pazovi.

- Želim sve da vas pozdravim i da vam poželim sreću na početku jednog novog ciklusa za koji svi očekujemo da se završi na pozitivan način, odnosno da izborite plasman na Evropsko prvenstvo. Znate i sami da raspoloženje javnosti zavisi od rezultata reprezentacije i videli ste kakvu je euforiju izazvao direktan odlazak na Mundijal. Možda su pred Katar očekivanja bila prevelika, ali morate što pre da zaboravite šta je bilo i da se okrenete novim izazovima. Većinu vas poznajem lično, neke sam gledao na televiziji, znam da su vam mogućnosti ogromne i da posedujete veliki potencijal - izjavio je Džajić za zvanični sajt FSS.

Foto: Starsport

Dragan Džajić posetio terning Orlova

Novi predsednik FSS istakao je da su ovde svi na istom zadatku.

- Ako bih mogao da vam dam neki savet, neka to bude poruka da razmišljate isključivo o kvalifikacijama i o tome da izborite plasman na završni turnir, a tek posle toga možemo da pričamo o nekom konkretnom rezultatu u Nemačkoj. Svi smo ovde na istom zadatku, kada bude dobro zajedno ćemo da se radujemo, ako bude loše zajedno ćemo da tugujemo - rekao je Džajić.

On je ubeđen da Srbija ima najkvalitetniju reprezentaciju u regionu.

- Ali nema razloga da razmišljamo negativno. Ubeđen sam da ste najkvalitetnija reprezentacija u regionu i da ćete to još jednom dokazati i na terenu. Korak po korak. Niko od nas nema čarobni štapić, ali uz dobru atmosferu u ekipi i uz pristup koji ste i do sada imali prema reprezentativnim obavezama, mislim da nema razloga za brigu - zaključio je Džajić.

 

Ostavite komentar