Sport > Fudbal

Novi predsednik FSS ide na OPERACIJU KUKA? Nedimović spreman da ZAMENI Džajića

Ako budem morao da radim umesto njega - radiću, kaže bivši ministar

Izvor: K1info/informer.rs

16/03/2023 > 10:41

podeli vest:

Novi predsednik FSS ide na OPERACIJU KUKA? Nedimović spreman da ZAMENI Džajića
Foto: Starsport


Dva dana prošla su otkako je Dragan Džajić izabran za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, ali čini se da će njegove planove u delo morati da sprovodi neko drugi, jer kako piše Informer: treća Zvezdina zvezda uskoro će na drugu operaciju kuka što znači da će morati na bolovanje.

Novi Izvršni odbor FSS je verovatno mogao i da nasluti takav razvoj situacije, pa je na prvoj sednici u Staroj Pazovi odlučio da bivšeg ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića imenuje za prvog potpredsednika što znači da bi baš on menjao Džajića u slučaju odsustva prvog čoveka Saveza.

Sam Nedimović u izjavi za Informer negira, ipak, da je dobio veća ovlašćenja od ostalih potpredsednika, već da...

Foto: ATA Images

 

- Neću ja biti zamenik predsedniku, njemu zamenik ne treba. Ja sam samo jedan od četvoro potpredsednika, ali imam ovlašćenja da vodim sednice Izvršnog odbora u odsustvu predsednika. Čast mi je da pomažem predsedniku i fudbalskoj veličini kakva je Dragan Džajić. Ako se bude desilo da moram da radim umesto njega, radiću - rekao je Nedimović.

Međutim, za zakazanu operaciju Džajićevog kuka Nedimović kaže da ne zna.

- Ne znam za tu informaciju, prvi put čujem od vas. Nemam nikakav problem da odmenim predsednika u slučaju da do toga dođe - odgovorio je Nedimović.

 

Ostavite komentar