Sport > Fudbal

ZVANIČNO JE: Dragan Džajić kandidat za PREDSEDNIKA FSS

Proslavljenog fudbalera podržao je i Fudbalski savez Kosova i Metohije

Izvor: K1info/Tanjug

20/02/2023 > 18:01

podeli vest:

ZVANIČNO JE: Dragan Džajić kandidat za PREDSEDNIKA FSS
Foto: Starsport


Izvršni odbor Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije i zvanično je predložio Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije na sednici u Aranđelovcu.

Fudbalski savez regiona Zapadne Srbije, kao što je bilo i najavljeno, zvanično je na današnoj sednici Izvršnog odbora kandidovao Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

"Jednoglasnom odlukom, na veliko zadovoljstvo svih članova Izvršnog odbora Fudbalskog saveza regiona Zapadne Srbije, na sednici održanoj 20.02.2023. godine u Aranđelovcu, kandidovan je Dragan Džajić najveće fudbalsko ime u našoj zemlji za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, za mandatni period 2022-2026...", navodi se, između ostalog, u saopštenju FS Regiona zapadne Srbije.

Takođe, Džajića je podržao i Fudbalski savez Kosova i Metohije, a zvaničan dopis u Fudbalski savez Srbije trebalo bi da stigne sutra.

Osim Dragana Džajića, kao kandidati zapredsednika FSS figuriraju i proslavljeni fudbaler Nemanja Vidić i bivši ministar poljoprivrede Branislav Nedimović.

 

Ostavite komentar