Sport > Fudbal

BAJČETIĆ RASTURA u Liverpulu: Stiglo veliko PRIZNANJE, Stefanova prva NAGRADA

Mladi Španac srpskih korena sa samo 18 godina pokazuje da može da bude uzdanica "redsa"

Izvor: K1info

16/02/2023 > 20:23

podeli vest:

BAJČETIĆ RASTURA u Liverpulu: Stiglo veliko PRIZNANJE, Stefanova prva NAGRADA
Foto: Tanjug/AP


Ne može baš Liverpul da se pohvali naročito uspešnom sezonom za sada, ali, ako ništa drugo - ne mora previše da brine za budućnost i imaće na koga da se osloni u predstojećim godinama - na Stefana Bajčetića.

Momak srpskih korena, koji je rođen u Španiji, gde je njegov otac Srđan igrao jedan period karijere za Seltu Vigo, dobio je veliko priznanje od "redsa".

Bajčetić je najpre u velikom gradskom derbiju protiv Evertona u pobedi od 2:0 proglašen igračem utakmice, a sada je i zvanično dobio priznanje za najboljeg igrača januara meseca slavnog tima sa Enfilda.

Sa samo 18 godina, ovaj tinejdžer na terenu prikazuje zrelost koja nije srazmerna sa njegovim iskustvom i starasnom dobi. O tome koliko je cenjen u Liverpulu, govore i reči njegovog trenera, Jirgen Klopa.

- Dosta dobrih pojedinaca je bilo u našem timu, ali Stefan se istakao. Stvarno smo srećni zbog njega. Vrhunski momak, pametan, miran. Čak je igrao na novoj poziciji, dejstvovao kao "osmica", a kad sam ga posle meča pitao da li mu se dopalo, odgovorio je potvrdno. Baš lepa priča - istakao je Klop.

 

 

 

 

Ostavite komentar