Sport > Fudbal

Stefan Bajčetić je NAJBOLJI IGRAČ Liverpula: Ono kad te Salah hvali...

Bajčetić je u Liverpul stigao 2020. godine iz Selte, ove sezone odigrao je 13 utakmica i postigao jedan gol

Izvor: K1info/Tanjug

14/02/2023 > 11:31

podeli vest:

Stefan Bajčetić je NAJBOLJI IGRAČ Liverpula: Ono kad te Salah hvali...
Foto: Tanjug/AP Photo/Alastair Grant


Fudbaler Liverpula Muhamed Salah izjavio je da je Stefan Bajčetić trenutno najbolji igrač ekipe sa "Enfild rouda", prenosi "Dejli mejl".

Liverpul je sinoć u gradskom derbiju pobedio Everton 2:0 u meču 23. kola Premijer lige. Bajčetić je bio u startnoj postavi Liverpula, a zamenjen je u samom finišu meča.

- Stefan je sjajna osoba i vrhunski igrač. Svaku se utakmicu maksimalno trudi. Otkad je počeo da igra za nas, on je najbolji igrač u ekipi - rekao je Salah.

Stefan Bajčetić (18) je rođen u Vigu, a sin je bivšeg fudbalera Vojvodine i Crvene zvezde Srđana Bajčetića. On je član reprezentacije Španije za igrače do 18 godina. Bajčetić je na meču protiv Evertona igrao na poziciji centralnog veznog fudbalera.

- Istakao se, mnogo sam zadovoljan njegovom igrom. On je vrhunski fudbaler, vrlo inteligentan i smiren. Stavio sam ga na novu poziciju. Bio je štoper, onda zadnji vezni, a sad je centralni vezni, osmica. Pitao sam ga da li mu se svidela ta uloga, odgovorio mi je 'O, da! - rekao je menadžer Liverpula Jirgen Klop.

Bajčetić je u Liverpul stigao 2020. godine iz Selte, a za prvi tim engleskog kluba ove sezone odigrao je 13 utakmica i postigao je jedan gol.

Standings provided by Sofascore
 

Ostavite komentar