Sport > Fudbal

MA KAKAV Zidan, Gvardiola, Anćeloti - BRAZIL za selektora zove Vahida HALILHODŽIĆA

Stručnjak iz Bosne i Hercegovine potvrdio da je kontaktiran od strane "karioka"

Autor: K1info/avaz.ba

11/02/2023 > 17:01

podeli vest:

MA KAKAV Zidan, Gvardiola, Anćeloti - BRAZIL za selektora zove Vahida HALILHODŽIĆA
Foto: Printscreen/Youtube/Medi1TV Afrique


Mnoga imena pominjana su kao "glavni kandidati" za selektora fudbalske selekcije Brazila, jer po odlasku Titea posle neslavnog kraja "karioka" na Svetskom prvenstvu u Kataru to mesto stoji upražnjeno.

Tako je objavljivano da Fudbalski savez Brazila (FSB) "što nije pozvao" Zinedina Zidana, Pepa Gvardiolu, Žozea Murinja, Karla Anćelotija - sami brazilski mediji su koliko juče naveli da će poslednji u nizu tri godine biti selektor "karioka", što je Anćeloti odmah demantovao.

A danas je stigla još jedna "bomba" - po imenu ne toliko velika, ali nama svakako najzanimljivija - FSB je kontaktirao bosansko-hercegovačkog stručnjaka Vahida Halilhodžića, što je on sam potvrdio u izjavi za Avaz.

- Istina, jutros sam dobio poziv. Uspostavljen je prvi kontakt. Šta će dalje biti ne znam. Sve treba precizirati, konkretizovati - rekao je bosanskohercegovački stručnjak.

On je naveo i da su stizali i drugi pozivi na njegovu adresu.

- U minulom periodu sam dobio pozive desetak nacionalnih selekcija. Razmišljam šta je najbolje uraditi - rekao je Halilhodžić, koji je bez posla otkako je uoči Mundijala smenjen sa mesta selektora Maroka.

Stručnjak iz BiH je afričku selekciju i odveo na Svetsko prvenstvo, ali je zatim napustio njeno kormilo zbog sukoba sa zvezdama tima.

 

Ostavite komentar