Sport > Fudbal

SJAJAN GEST FK Vojvodina: Na Marakanu će izaći u DRESOVIMA SA MIHINIM LIKOM

Dresovi će posle utakmice Crvena zvezda - Vojvodina biti stavljeni na aukciju u dobrotvorne svrhe

Izvor: K1info

03/02/2023 > 07:52

podeli vest:

SJAJAN GEST FK Vojvodina: Na Marakanu će izaći u DRESOVIMA SA MIHINIM LIKOM
Foto: FK Crvena zvezda


U utakmici koja se igra u subotu, 4. februara, između Crvene zvezde i Vojvodine, igrači "stare dame" iz Novog Sada nastupiće u dresovima sa likom Siniše Mihajlovića.

Danima unazad smo mogli da čujemo neke zaista lepe vesti vezane za utakmicu između Zvezde i Vojvodine, pre svega zbog Siniše Mihajlovića, pošto je ovo utakmica između dva srpska kluba u kojima je tokom svoje karijere nastupao legendarni Miha.

Sada stiže vest da su fudbaleri Vojvodine odlučili da na teren izađu u dresovima sa likom Siniše Mihajlovića, a da nakon toga iste dresove stave na aukciju u dobrotvorne svrhe. Saopštenje na ovu temu je na zvaničnom Facebook nalogu objavila i Vojvodina.

- Na utakmici protiv Crvene zvezde, Voša će nastupiti u dresovima sa likom Siniše Mihajlovića, člana druge šampionske generacije "stare dame". Time ćemo i na ovaj način odati počast našem bivšem igraču i proslavljenom reprezentativcu, a posle meča, ovi dresovi će ići na aukciju, pri čemu će sav prihod od prodaje biti usmeren na lečenje malog Miloša Ćelapa iz Novog Sada, sedmogodišnjeg dečaka koji boluje od leukemije i kome je što pre neophodna transplatacija koštane srži.

 

Ostavite komentar