Sport > Fudbal

Zvezda šalje DVOJICU u Čukarički: Pozajmica do leta

Pankov sa Zvezdom ima ugovor do leta 2024. godine, dok golmanu Popoviću ističe već na leto ove godine

Izvor: K1info/telegraf.rs

01/02/2023 > 16:02

podeli vest:

Zvezda šalje DVOJICU u Čukarički: Pozajmica do leta
Foto: ATA Images


Crvena zvezda i Čukarički su postigli dogovor o pozajmici dva igrača! Kako Telegraf saznaje, Radovan Pankov i golman Zoran Popović provešće narednih šest meseci na Banovom Brdu.

Nema sumnje da će dolazak Pankova i Popovića biti i te kako značajni za Brđane koje na proleće očekuje žestoka borba za to treće mesto, ali i ona do završnice Kupa Srbije.

S druge strane, Zvezda sasvim sigurno ima gužvu u timu kada su u pitanju defanzivci, te je Pankova poslala na Brdo kako bi mogao konstantno da igra. Miloš Milojević već ima Strahinju Erakovića, Aleksandra Dragovića i Nemanju Milunovića, a očekuje se da će i Uroš Spajić od aprila konačno krenuti da igra.

Takođe, ideja je da Stefan Leković dobije veću minutažu u nastavku sezone, što i nije iznenađenje s obzirom na to da je odlično radio na pripremama u Turskoj.

Što se tiče Popovića, on je branio samo na jednom meču Kupa Srbije i nema sumnje da će mu prijati odlazak u Čuku čiji sportski direktor Vladimir Matijaševič je na pripremama apostrofirao da je njegovom timu potreban još jedan golman. Brđani imaju Nemanju Belića i Novaka Mićovića, mada ne bi bilo iznenađenje da ovaj drugi uskoro napusti klub.

Inače, Pankov sa Zvezdom ima ugovor do leta 2024. godine, dok Popoviću ističe već na leto ove godine.

Vredi pomenuti i to da je Zvezda letos na Banovo brdo, takođe na pozajmicu uz opciju otkupa ugovora, poslala talentovanog Vladimira Lučića. S druge strane, Čuka je "pustila" Srđana Mijailovića na Marakanu.

 

Ostavite komentar