Sport > Fudbal

HIT video iz Emirata: Dao sam 200 MILIONA evra za RONALDA, a on samo zna da kaže "SIUU"!

Dolazak portugalskog reprezentativca do sada se nije pokazao kao pun pogodak

Izvor: K1info/telegraf.rs

31/01/2023 > 11:29

podeli vest:

HIT video iz Emirata: Dao sam 200 MILIONA evra za RONALDA, a on samo zna da kaže "SIUU"!
Foto: Tanjug/AP


Vrlo slabo se za sada pokazao dolazak Kristijana Ronalda u Saudijsku Arabiju. Portugalac kao da je izgubio svoju dugogodišnju magiju, pošto je njegov Al Nasr izgubio od Al Itihada u utakmici Superkupa rezultatom 3:1, posle čega je na društvenim mrežama upravo najveća zvezda bila pod najvećim kritikama.

Trener ovog kluba, Rudi Garsija je posle meča izdvojio na konferenciji njegovu promašenu šansu u prvom poluvremenu, a sada je postao viralan i jedan jako interesantan snimak na Tik Toku. Na njemu se, navodno, nalazi jedan od čelnika Al Nasra.

Tu se vidi kako moćni i bogati Saudijac nešto prigovara, posle čega je ismejao Ronaldovu proslavu i pokazao da nimalo nije zadovoljan njegovim partijama od kako je ovaj došao u Saudijsku Arabiju.

- Dao sam 200 miliona evra na Ronalda, a on samo zna da kaže "Siu"?! - besan je bio Saudijac.

Sigurno će se u međuvremenu otkriti da li je video, koji je pogledalo bezmalo 40 miliona ljudi, samo šala ili je zaista u pitanju jedan od čelnika saudijskog kluba.

Al Nasr je rešio da dovede Ronalda nakon što ga je Junajted "šutnuo" posle provokativnog intervjua za Pirsa Morgana i tamošnji San.

 

Ostavite komentar