Sport > Fudbal

Čelsi TRI PUTA slao POGREŠNU dokumentaciju: Ziješu propao transfer u PSŽ

Marokonac je juče dogovorio lične uslove sa šampionom Francuske, a potom je uspešno prošao lekarske preglede u Parizu

Izvor: K1info/Tanjug

01/02/2023 > 10:54

podeli vest:

Čelsi TRI PUTA slao POGREŠNU dokumentaciju: Ziješu propao transfer u PSŽ
Foto: Tanjug/AP


Fudbaler Čelsija i reprezentativac Maroka Hakim Ziješ nije potpisao ugovor sa Pari Sen Žermenom, pošto su čelnici londonskog kluba poslali pogrešnu dokumentaciju u Pariz, tvrde francuski mediji.

Ziješ je juče dogovorio lične uslove ugovora sa šampionom Francuske, a potom je uspešno prošao lekarske preglede u Parizu. 

On je zatim čekao da mu stigne dokumentacija iz Londona, pošto se dva kluba dogovore oko dužine ugovora i visine obeštećenja za marokanskog fudbalera. 

Francuski mediji tvrde da su se pregovori odužili, a kada je konačno postignut dogovor usledila je trka sa vremenom, pošto je transfer morao da bude realizovan do utorka u ponoć.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hakim Ziyech (@hziyech)

- Sve je propalo zbog Čelsija. Rukovodstvo Čelsija je tri puta u Pariz slalo pogrešnu dokumentaciju. Čelsi je konačno oko ponoći poslao potrebnu dokumentaciju u Udruženje francuskih prvoligaša, koje je potom sve papire prosledilo Pari Sen Žermenu. Međutim, prelazni rok je već bio završen, kada je sva neophodna dokumentacija noćas stigla u PSŽ - navode francuski mediji i dodaju da rukovodstvo PSŽ-a sprema žalbu.

 

Ostavite komentar