Sport > Fudbal

PARTIZAN ojačava odbrambeni BEDEM: Crno-beli u poteri za bivšim GOLMANOM SRBIJE

Za sadašnjeg čuvara mreže Apoela bilaje zainteresovana i Crvena zvezda

Autor: K1info/mozzartsport.com

05/01/2023 > 16:58

podeli vest:

PARTIZAN ojačava odbrambeni BEDEM: Crno-beli u poteri za bivšim GOLMANOM SRBIJE
Foto: Starsport


Partizan, ove zime, između ostalog, želi da pojača i golmanski kadar, a izgleda da je na meti čelnika iz humske nekadašnji reprezentativni čuvar mreže.

Naime, kako piše Mocartsport, prvi izbor je Aleksandar Jovanović, golman kiparskog kluba Apoel, rođeni Nišlija kojeg je Crvena zvezda tražila još 2017. godine, ali se odlučila za Milana Borjana.

Aleksandar Jovanović ima ugovor sa Apoelom do 2026. godine i čini se da će crno-beli morati da plate obeštećenje Kipranima ukoliko žele iskusnog golmana u svom timu. Prema nezvaničnim informacijama, 500.000 evra bi moglo da odobrovolji čelnike Apolona.

Partizan želi da pojača konkurenciju na golu, gde su se tokom jeseni smenjivali Aleksandar Popović i Nemanja Stevanović. Oba golmana su u određenim utakmicama pokazivali priličnu dozu nesigurnosti, što je nateralo rukovodstvo kluba iz Humske da se okrene pojačanjima. Šansu jedino nije dobio iskusni Milan Lukač.

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović

Aleksandar Jovanović (30) bio je pozivan u reprezentaciju Srbije u vreme kada je selektor bio Slavoljub Muslin. Uglavnom je bio treći golman, a debi je upisao u novembru 2016. protiv Ukrajine (0:2). Posle dolaska Mladena Krstajića na mesto selektora izubio se sa radara nacionalnog tima.

 

Ostavite komentar