Sport > Fudbal

Aston Vila odlučila da PRODA Emilijana MARTINEZA zbog NEDOLIČNOG PONAŠANJA?

Emeri je navodno već pronašao zamenu za Martineza, a to je golman Sevilje i reprezentacije Maroka Jasin Bono

Izvor: K1info/Tanjug

25/12/2022 > 13:39

podeli vest:

Aston Vila odlučila da PRODA Emilijana MARTINEZA zbog NEDOLIČNOG PONAŠANJA?
Foto: Tanjug/AP


Menadžer Aston Vile Unai Emeri odlučio je da u zimskom prelaznom roku proda argentinskog golmana Emilijana Martineza, prenosi španski portal "Fihajes".

Martinez je sa Argentinom nedavno osvojio Svetsko prvenstvo u Kataru, ali se potom našao na meti kritika širom sveta zbog nedoličnog ponašanja tokom proslave šampionske titule.

Emeri je pre dva meseca preuzeo Aston Vilu, a nedavno je kritikovao argentinskog golmana zbog ponašanja po završetku Mundijala.

- Kada su emocije jake, teško ih je kontrolisati. Međutim, kada se vrati u klub razgovaraću sa njim o nekim situacijama sa slavlja posle osvajanja titule. Kada dođe u naš klub, onda je naša odgovornost - rekao je Emeri pre nekoliko dana.

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

 

Martinez je svojim odbranama briljirao na Mundijalu u Kataru, ali španski sajt tvrdi da njegov temperament i karakter nisu po ukusu Emerija, koji je čelnicima kluba saopštio da je u ovom trenutku najbolje za Aston Vilu da proda argentinskog golmana.

Emeri je navodno već pronašao zamenu za Martineza, a to je golman Sevilje i reprezentacije Maroka Jasin Bono, koji je takođe briljirao na SP u Kataru.

Sevilja za reprezentativca Maroka traži 40 miliona evra, a pregovori dva kluba trebalo bi da počnu početkom naredne godine.

 

 

 

Ostavite komentar