Sport > Fudbal

Deda Mraz PORANIO na MARAKANU: Crveno-beli se RADUJU ŠTOPERU, sačekala ga poruka "KOD KUĆE JE NAJBOLJE"

Iako od dolaska Nemanje Maksimovića izgleda nema ništa, jedan povratnik je tu, a to je iskusni štoper Uroš Spajić

Izvor: K1info/mondo.rs

24/12/2022 > 14:18

podeli vest:

Deda Mraz PORANIO na MARAKANU: Crveno-beli se RADUJU ŠTOPERU, sačekala ga poruka "KOD KUĆE JE NAJBOLJE"
Foto: Starsport


Crvena zvezda je sa dve poruke ozvaničila novu bombu na "Marakani". Iako od dolaska Nemanje Maksimovića izgleda nema ništa, jedan povratnik je tu, a to je iskusni štoper Uroš Spajić (29). 

Crvena zvezda je na društvenim mrežama prvo ostavila objavu sa porukom "Deda Mraz je ove godine ranije stigao na "Marakanu", a onda je usledila i nova slika sa porukom "Kod kuće je najbolje". 

Tu se vidi mapa Evrope na kojoj put počinje od Beograda, ide ka Tuluzu u Francuskoj, potom skreće u Brisel, pa u Roterdam, da bi posle Krasnodara i Istanbula ponovo put protagonistu ovog tvita odveo u Beograd. Vrlo je jasno - Uroš Spajić je na stadionu "Rajko Mitić"!

Spajić je ponikao u Crvenoj zvezdi, a posle jedne odlične sezone u dresu seniorskog tima prodat je Tuluzu. Nakon toga su usledili Anderleht, Krasnodar, pozajmica u Fejnord i transfer u Kasimpašu iz Istanbula. U timu iz kvarta Istanbula koji se zove Bejoglu se povredio i ostao je bez angažmana, pa sada sa 29 godina posle decenije igranja u inostranstvu u Beograd dolazi kao slobodan igrač.  

 

Ostavite komentar