TRGOVINSKA RAZMENA SA RUSIJOM BI MOGLA DA BUDE BOLJA Putin: Moramo preokrenuti taj trend...
Preko Turskog toka Srbija dobija potrebne količine prirodnog gasa, kazao je ruski predsednik
Ekonomija
podeli vest:
Dragi moji, ako vam treba nešto ukusno, brzo i jednostavno za užinu ili večeru, imam pravi recept za vas! Ovo fino pecivo sa sočnim kačkavaljem i aromatičnom kobasicom priprema se za tren oka, a sigurna sam da će nestati sa stola brzinom svetlosti! Meko testo, bogat nadev i hrskava korica čine ovo pecivo neodoljivim. Savršeno je toplo, ali i hladno, pa ga možete poneti i za doručak ili kao brzi obrok. Pratite jednostavne korake i uživajte u fantastičnom ukusu! Prijatno!
Potrebno je:
Papir veličine pleha staviti na sto pa na njemu razvući testo u obliku dna tepsije prečnika 26cm premazati kečapom pa ga poseći ostatkom kačkavalja. Iseći na četvrtine pa osmine odozgo staviti ostatak rendanog kačkavalja svaki trougao uviti.
Na jednu stranu pa prstom na kraju napraviti rupu u koju stavite komad kobasice. Testo pokrijete da malo nadođe a za to vreme rernu ugrejati na 200° C stepeni.
Kada je pecivo nadošlo premazati ga žumancetom i posuti susamom. Pećina 200° stepeni C 35 do 40 minuta pokreti krpom da malo omeknem pa navalite predobro fantastično za doručak ili užinu, uživajte!
Ostavite komentar