Showtime > Celebrity

PIKE i ŠAKIRA ne daju nam MIRA: Fudbaler TAJNO posetio pevačicu

Špansko-kolumbijska sapunica je izgleda nastvljena

Izvor: K1info

07/11/2022 > 23:31

podeli vest:

PIKE i ŠAKIRA ne daju nam MIRA: Fudbaler TAJNO posetio pevačicu
Foto: Printscreen/Instagram


Da li su se Đerar Pike i Šakira stvarno rastali, da li ju je on varao, ili ona njega, šta se zaista dešava u ovoj špansko-kolumbijskoj sapunici - ko će znati? Naročito jer je, prema pisanju španskih medija, došlo do izvesnog preokreta.

Najpre treba reći da su španski fudbaler i kolumbijska pevačica šokirali svet letos kada su odlučili da se razvedu posle 13 godina braka. Nakon toga je u javnosti izašlo dosta prljavog veša, a ostaje sporno i pitanje brakorazvodne parnice, pogotovo pitanje kome će pripasti deca.

Španska Marka sada piše da je Pike prošle nedelje tajno posetio Šakiru. Povod za posetu je bio taj što je želeo da bude uz Šakiru s obzirom na to da joj je otac teško bolestan. Po odlasku od Šakirinog oca, Pike je krenuo kući, a Šakira je krenula za njegovim automobilom kako bi ga zamolila da još bude uz nju u teškim trenucima.

U međuvremenu, u Marki je navedeno i da nedavno objavljena Šakirina pesma "Monotonija" navodno govori upravo o njenom odnosu sa Pikeom. Na to se nadovezao argentinski TN, koji je plasirao vest da su Šakira i Pike dosta razgovarali posle njene nove pesme "Monotonija".

Da li je to tačno, da li je na pomolu pomirenje ili od toga nema ništa - kako god bilo - odnos Šakire i Pikea za fanove je sve samo ne monotonija.

 

 

 

Ostavite komentar