Showtime > Celebrity

Da li Šakira u novoj pesmi OPTUŽUJE BIVŠEG partnera Đerara Pikea?

Slavna pevačica snimila je dva dueta, a na osnovu stihova pesama naslućuje se da joj je kao inspiracija poslužio doskorašnji partner

Autor: K1info/klix.ba

20/10/2022 > 13:26

podeli vest:

Da li Šakira u novoj pesmi OPTUŽUJE BIVŠEG partnera Đerara Pikea?
Foto: Youtube PrintScreen


Kolumbijska pevačica Šakira konačno je predstavila najavljivani duet sa Portorikancem Osunom nazvan "Monotonia", a kako dolazi posle raskida sa fudbalerom Đerarom Pikeom svi se pitaju da li je njemu i posvećena.

Šakira je pesmu najavljivala isečkom iz spota u kojem muškarac gazi ljudsko srce, a zahvaljujući tekstu koji govori "Nisi ti kriv, nisam bila kriva ja, za to je bila kriva monotonija", mnogi smatraju da je opisala prekid sa fudbalerom.

U tekstu pesme dalje se kaže: "Odjednom više nisi bio isti (isti), ostavio si me zbog svoje narcisoidnosti (sebičnosti), zaboravio si šta smo jednog dana bili".

Pored saradnje između Šakire i Osune, tu je i kantautorkina pesma "Te Felicito" sa Rauvom Alehandrom, u kojoj takođe "proziva" svog bivšeg partnera i čestita mu na "sjajnoj predstavi zbog čega je poverovala da je stvarno voli".

"Monotonia" i "Te Felicito" usledile su posle prekida sa dugogodišnjim partnerom sa kojim ima dvoje dece, fudbalskom zvezdom Đerardom Pikeom.

U intervjuu za Elle, pevačica je otvoreno progovorila o raskidu, nazvavši taj trenutak jednim od "najtežih" u svom životu.

- Nisam davala izjave jer mi je trebalo vremena da to prihvatim. Hm, i da, teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvek prolazim kroz to, i zato što sam u javnosti i zato što naša razdvojenost nije kao obična razdvojenost. I tako je bilo teško ne samo meni, nego i mojoj deci. Neverovatno teško - priznala je Kolumbijka.

 

 

 

Ostavite komentar