Showtime > Celebrity

Nova ŽIVOTNA BITKA Šeron Stoun: Ponovo MORA NA OPERACIJU zbog tumora

Holivudska glumica i jedna od najlepših žena na svetu Šeron Stoun podelila je sa fanovima da joj je dijagnostikovana ozbiljna bolest

Izvor: K1info

02/11/2022 > 19:31

podeli vest:

Nova ŽIVOTNA BITKA Šeron Stoun: Ponovo MORA NA OPERACIJU zbog tumora
Foto: Youtube PrintScreen


Stoun je na svom Twitter nalogu otkrila da ima tumor koji treba da ukloni, čime je iznenadila i zabrinula svoje fanove. U objavi koju je postavila, opisala je svoj odlazak u bolnicu koji je podrazumevao grešku na operaciji i pogrešnu djagnozu.

"Upravo sam imala još jednu pogrešnu dijagnozu i netačnu proceduru. Ovaj put dupli epidural. Po pogoršanju boli, otišla sam po drugo mišljenje: Imam veliki fibroidni tumor koji mora da se izvadi", stoji u objavi glumice.

 

 

Inače, fibroidi su nekancerogene izrasline koje se razvijaju u ili oko maternice. Sastoje se od mišićnog i fibroznog tkiva i mogu biti različitih veličina. Poznate su i kao miomi materice ili leiomiomi.

Šeron je, takođe, poslala bitnu poruku i drugim damama kako bi pazile na svoje zdravlje.

"Posebno damama: Nemojte se praviti da vam nije bitno, potražite drugo mišljenje. To može da vam spase život", zaključila je glumica.

Glumica je istakla da će odsustvovati 4-6 nedelja kako bi se potpuno oporavila, dok su se u komentarima nizale brojne poruke podrške i ljubavi.

 

 

 

 

Ostavite komentar