Showtime > Celebrity

KAKO JE SAVET Dastina Hofmana mladu glumicu Đinu Dejvis SPASAO OD SEKSA sa Džekom Nikolsonom

Đina Dejvis je jednog dana našala poruku ispod ulaznih varata na kojoj je pisalo "Molim te, nazovi Džeka Nikolsona na ovaj broj"

Autor: K1info/nacional.hr

20/10/2022 > 22:06

podeli vest:

KAKO JE SAVET Dastina Hofmana mladu glumicu Đinu Dejvis SPASAO OD SEKSA sa Džekom Nikolsonom
Foto: Youtube PrintScreen


Đina Dejvis (66) se prisetila vremena kada je, kao manekenka, ušla u svet filma. Njena prva uloga bila je mala i to pre 40 godina u filmu "Tootsie", u kojem je glavnu ulogu imao Dastin Hofman. Ta uloga ju je podstakla na nastavak glumačke karijere, pa je u intervjuu za The New Yorker ispričala kako je ubrzo upoznala Džeka Nikolsona koji joj je predložio - seks. Iz te nezgodne situacije izvukla se koristeći savet koji joj je dao upravo Dastin Hofman.

- Rekao mi je da u takvim situacijama kažem "Pa, vrlo si privlačan. Volela bih, ali to će uništiti seksualnu tenziju između nas dvoje". Dobro sam zapamtila taj savet - ispričala je Đina Dejvis.

A tu je rečenicu morala da upotrebi pošto je, posle filma "Tootsie", sa grupom manekenki koje su želele da postanu glumice, u Holivudu upoznavala osobe zadužene za izbor glumaca u filmovima. Tada je upoznala i Džeka Nikolsona, koji je svake večeri odlazio na večere sa tom grupom devojaka.

- Jednog dana našla sam poruku gurnutu ispod ulaznih vrata na kojoj je pisalo "Molim te, nazovi Džeka Nikolsona na ovaj broj". Nisam verovala šta se događa. Nazvala sam ga i rekla "Zdravo, gospodine Nikolson. Ovde Đina, manekenka. Trebali ste me?". On je rekao "Hej, Đina. Kada će se to dogoditi?".

Đina Dejvis je rekla kako je trebalo da zna zašto je Nikolson tražio da ga pozove, ali se istog trenutka setila saveta koji joj je dao Dastin Hofman.

- Uh, Džek, stvarno bih to volela. Vrlo si privlačan. Ali, imam osećaj da ćemo u nekom trenutku nas dvoje u budućnosti zajedno raditi na filmu i stvarno ne bih želela da upropastim seksualne tenzije između nas dvoje - rekla mu je Đina Dejvis i tako nije došlo do seksa između njih dvoje jer se Nikolson odmah povukao.

Đina Dejvis nedavno je objavila knjigu "Dying of Politeness" u kojoj je opisala probleme koje je imala s Bilom Marijem na snimanju filma "Quick Change"  1999. godine. On je tada, prema njenim rečima, pokušao na neprimeren način da upotrebi spravu za masažu na njoj. S druge strane, pre pet godina saznalo se i da je Hofman bio optužen za napad na dve žene i pokušaj iskorišćavanja maloletnica. Mari je tada branio Hofmana rekavši za njega da je lud, ali u osnovi dobar čovek.

Glumica je osnovala fondaciju koju je nazvala "Geena Davis Institute on Gender in Media" i ispričala šta se događa sa glumicama u Holivudu kada napune 40 godina. Kazala je da su joj na početku karijere govorili da će pošto navrši 40 godina prestati da dobija uloge. S obzirom da je bila poznata glumica, smatrala je da se to njoj neće dogoditi.

- Šokirala sam se kada sam shvatila da mi se to dogodilo. Srce mi se slomilo. Izgledalo je kao prisilno penzionisanje.

 

 

 

Ostavite komentar