Showtime > Celebrity

Čuvena glumica PRIZNALA: Nemam SEKS već 6 godina, NE MRZIM GA, ali...

Glumica je u intimnoj ispovest objasnila da je odsustvo seksualnih aktivnosti rezultat toga što je i dalje pod utiskom bračnog fijaska

Autor: K1info/CDM.me

18/10/2022 > 19:32

podeli vest:

Čuvena glumica PRIZNALA: Nemam SEKS već 6 godina, NE MRZIM GA, ali...
Foto: Youtube PrintScreen


Glumica Dru Barimor priznala je na intimnom blogu da nije imala seks od razvoda 2016. godine. Dru je pre šest godina prekinula brak sa Vilom Kopelmanom, a tokom četvorogodišnje ljubavne veze dobili su dve ćerke.

Glumica je čitaocima svog bloga objasnila da je odsustvo seksualnih aktivnosti rezultat toga što je na neki način još uvek pod utiskom bračnog fijaska.

 

 

- Morala sam da ostanem u celibatu i da poštujem činjenicu da sam u nekoj vrsti žalosti zbog gubitka porodične jedinice koju sam se zaklela da ću izgraditi za svoje ćerke. Trebalo je vremena. Ponosna sam na sebe što sam odvojila to vreme. Moj prioritet nije da budem sa partnerom, ali to ne znači da se to jednog dana neće desiti. Potrebno mi je vreme. I moj pogled na seks se zaista promenio - objasnila je Barimor.

Ona je istakla da ljubav i seks nisu ista stvar.

- Da se ​​zna, ne mrzim seks! Konačno sam shvatila da ljubav i seks jednostavno nisu isto što sam tražila celog života, a to je da budem mirna žena, a ne 'bombastična'. Takođe, kada odrasteš i budeš u braku sa decom, misliš da ćeš biti samo sa tom osobom do kraja života, a onda se to ne desi? To me je u najmanju ruku potreslo do srži - zaključila je Dru.

 

 

 


 

Ostavite komentar