Showtime > Celebrity

Sve mi dirajte, SAMO DETE NEMOJTE: Milica Dabović PROGOVORILA o tome zašto je TUŽILA MEDIJE

Medije sam tužila samo kada je u pitanju bilo moje dete - sve mi diraj, ali dete mi ne diraj

Izvor: K1info

Autor: K1info

17/10/2022 > 20:18

podeli vest:

Sve mi dirajte, SAMO DETE NEMOJTE: Milica Dabović PROGOVORILA o tome zašto je TUŽILA MEDIJE
Foto: ATA Images


Srpska košarkašica i bivša reprezentativka Milica Dabović gostovala je u emisiji "Ako progovorim" kod Goce Tržan. One su tom prilikom razgovarale o granicama medijskog sadržaja ali i tužbama koje su podnele protiv medija.

Tužila sam jednom medije i pobedila sam. To nije bilo zbog para nego se desio jedan loš trenutak, isprčalaje Milica.

- Bila sam sa najbližim prijateljima tek što sam se porodila. Međutim, jedna moja prijateljica je poslala fotografije medijima samo što sam se porodila. U medijima se pojavila moja slika sa detetom u rukama na porodiljskom stolu. U svom tom ludilu,gde imam velike probleme sa ocem deteta,moja mama me pita da li sam normalna i zašto sam objavila te slike. Tek sam se porodila, a već sam plakala i ridala. Tri novine su objavile i tužila sam ih sve. Dobila sam nekih 80.000 dinara – ispričala je Milica Dabović na šta se Goca Tržan ironično nasmejala.

Proslavljena košarkašice je dodala da se u trenutku kada je čula iznos sume za naknadu štete osećala jadno.

- Meni mama i tata čitaju portale, a pogotovo komentare. Mama mi često govori “šta će ti ovo, jesi li ti normalna”, a ja intervju nisam ni dala. Medije sam tužila samo kada je u pitanju bilo moje dete. Sve mi diraj, ali dete mi ne diraj. Ono i ja smo sami od početka. Samo mi je to bilo bitno da mi više ne diraju dete.

-Naslovi o meni u medijima su takvi kao da sam najveća prostitutka na planeti, a postavila sam jednu sliku na Instagramu na plaži u kupaćem. Ja sam takva devojka koja je samo igrala košarku 35 godina i nije izašla u grad 18 godina. Niti me noćni život interesuje, niti pijem kafu sa 40 godina, niti pušim.To ne volim niti me to privlači. Volim bioskop, volim da sam u 10 sati u krevetu, pogotovo sada kada imam Stefana. To je moj život, ali naslovi su takvi da plačeš nad svojom tužnom sudbinom. Da li će se to ikada promeniti - upitala je Milica u emisiji  "Ako progovorim" na K1 televiziji.

 

 

 

 

Ostavite komentar