Showtime > Celebrity

ĆERKA POZNATE PEVAČICE STAJE NA LUDI KAMEN SA ŠEIKOM? Već putuje u Katar, OTKRIVAMO ko je ONA! (FOTO)

Ako ste mislili da je život sa šeikom nemoguće, tu je ćerka poznate pevačice da vas uveri u suprotno

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Nestorović Ognjen

28/05/2024 > 11:10

podeli vest:

ĆERKA POZNATE PEVAČICE STAJE NA LUDI KAMEN SA ŠEIKOM? Već putuje u Katar, OTKRIVAMO ko je ONA! (FOTO)
Foto: Shutterstock/Instagram Printscreen/hulijasinanovic/elmasinanovic_official


Pre nekoliko meseci regionalni mediji pisali su da se Hulija Sinanović, ćerka pevačice Elme Sinanović udaje, i to za bogatog čoveka iz Katara. Kako mediji prenose, sve to otkrila je pevačicina koleginica, koja je dodala da je pevačica oduševljena budućim zetom, ali za sada je misteriozna, te o detaljima svadbe svoje ćerke ne želi da govori javno kako nešto ne bi krenulo loše. 

- Elma je oduševljena budućim zetom. Tamo su svi očarani Hulijinom lepotom. Odnose se prema njoj kao prema princezi. Oni se zabavljaju već neko vreme i odmah su svi znali da su stvoreni jedno za drugo - rekao je izvor i dodao da Hulija živi na relaciji Katar-Srbija, ali da će se u nekom trenutku u potpunosti preseliti tamo.

- Elma i Hulija su jako vezane. Elmi je najvažnija njena sreća i uvek je podržavala njene izbore pa tako i ovaj, koji je mnoge iznenadio. Uskoro će i sama posetiti Katar - priča izvor.

- Elminu mezimicu javni život previše ne zanima, iako je veoma talentovana za muziku. Pre nekoliko godina je snimila i duet s majkom koji je dobro prošao u javnosti, ali ona je odlučila da krene drugim putem. Pravi je zvrk, obožava da menja imidž - ispričao je izvor.

Ipak, sama pevačica je nedavno za medije priznala da uskoro odlazi za Katar i da je već na strani svog budućeg zeta.

-Jao, udaće se Hulija valjda. Samo znam da ću biti na strani svog budućeg zeta. Podržavam ga i unapred žalim. Ona je posebna. Opasnica jedna, totalna suprotnost meni. Nema ništa na mene, totalno je drugačija. Ja sam dobrica, a ona gazi samo. Radikalna je, samo crno-belo, nema ništa sivo. Ide sad za Katar, biće tu svašta nešto - uz osmeh je pred kamerama televizije Pink rekla Elma koja je poznata po hitovima: "Gradske priče", "Korak do dna" i brojnim drugim.

Pevačica je nedavno i gostovala na Kurir televiziji, gde je otkrila da se njena ćerka zabavlja sa dečkom iz Katara, ali da on nije šeik.

- Dečko jeste iz Katara, ali nije šeik. Jeste bogat, ali mi to nismo ni znali - rekla je Elma.

Ostavite komentar