"SRAMOTA ME NJIHOVE SRAMOTE" Elma Sinanović burno reagovala na priče da je u vezi sa mlađim muškarcem (VIDEO)
Pevačica smatra da su ovakva pisanja degutantna.
04.02.2025
Prvi Red"DUGUJU MI 120 MILIONA DINARA..OTELI SU MI FIRMU!." Pevačica šokirala detaljima da joj je oteta firma nakon smrti muža!
Elma je izgubila je supruga 2019. godine. Nakon pauze, po povratku na scenu rešila je da govori o situacijama kroz koje je prolazila
03.02.2025
Balkan"CELOG ŽIVOTA SAM NA DIJETI" Elma Sinanović priznala šta bi volela da promeni na sebi (VIDEO)
Kaže da joj je nega jako bitna.
27.09.2024
Prvi RedElma Sinanović otkrila detalje o PRVOM POSLU Emine Jahović, pa dodala: "Nemam vremena za kafenisanje sa kolegama"
Pevačica Elma Sinanović otkrila detalje o svom privatnom životu i karijeri.
19.07.2024
CelebrityĆERKA POZNATE PEVAČICE STAJE NA LUDI KAMEN SA ŠEIKOM? Već putuje u Katar, OTKRIVAMO ko je ONA! (FOTO)
Ako ste mislili da je život sa šeikom nemoguće, tu je ćerka poznate pevačice da vas uveri u suprotno
28.05.2024
CelebrityLUD provod u Beogradu u novogodišnjoj noći: Pevačice u VRELIM izdanjima (FOTO)
Providne haljine, a dekoltei u prvom planu
01.01.2024
CelebrityBila je NAJLEPŠA, kao BOMBONICA: Pevačica otkrila PRVO zanimanje Emine Jahović
Elma Saninanović otkril kako je pomogla poznatoj pevačici da se probije na scenu
30.04.2023
Celebrity