Showtime > Celebrity

VEST ZA PONOS! NIKOLA ROKVIĆ ušao u GRČKU posle 18 dana PEŠAČENJA i poslao SNAŽNU PORUKU

Pevač je 22. aprila krenuo na hodočašće do grčkog ostrva Egina

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

09/05/2024 > 12:33

podeli vest:

VEST ZA PONOS! NIKOLA ROKVIĆ ušao u GRČKU posle 18 dana PEŠAČENJA i poslao SNAŽNU PORUKU
Foto: Instagram/nikolarokvic


Posle 18 dana pešačenja Nikola Rokvić je ušao u Grčku!

Popularni pevač je ovu vest objavio na svom Instagram storiju, a svojim pratiocima je pokazao i prelepo polje makova, kao crkvu pored puta, a sve to uz muziku poznatog grčkog pevača Petrosa Gaitanosa.

- Dragi ljudi, evo ušao sam u Grčku preko prelaza Dorjan, pred jezera i sada prelazim predivne proplanke ove u Grčkoj. Prelepa priroda. Da ste mi živi i zdravi i Bogom blagosloveni. I da vas obavestim da smo stigli do 19 miliona dinara. Bog vas blagoslovio, idemo dalje do našeg cilja. Ovog puta za dečiju radost - rekao je Nikola.

On je 22. aprila krenuo na hodočašće do grčkog ostrva Egina.

Naš pevač želi da se pokloni u manastiru Svetog Nektarija Eginskog, a razlog je više nego human. Naime, Nikola i njegova supruga Bojana su osnovali fondaciju "Porodica", a prva stvar koju žele da urade je da prikupe novac za renoviranje dela pedijatrijske onkologije, kao i za aparate koji će pomoći u dijagnostifikovanju kancera mozga.

Podsetimo, pop pevač Nikola Rokvić godinama unazad poznat je osim kao pevač i kao veliki vernik. Baš iz ovog razloga odlučio je da  krene peške na put do Grčke. Njegov cilj je da pređe put od 1.150 kilometara, a pešačiće sve do Egine gde će se pokloniti  Svetom Nektariju Eginskom. 

On je sa suprugom Bojanom nedavno osnovao fondaciju "Fondacija porodica", a kako bi pomogao onima kojima je pomoć potrebna odlučio se na neverovatan korak vredan divljenja

Ostavite komentar