Vesti > Hronika

Stigli rezultati VEŠTAČENJA osumnjičenih za UBISTVO DANKE ILIĆ! Zvanično oktriveno njihovo PSIHIČKO stanje

Danka Ilić ubijena je 26. marta ove godine, a za taj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković

Izvor: K1info/nova.rs

Autor: Kristina Jokić

20/05/2024 > 12:44

podeli vest:

Stigli rezultati VEŠTAČENJA osumnjičenih za UBISTVO DANKE ILIĆ! Zvanično oktriveno njihovo PSIHIČKO stanje
Foto: Facebook printscreen/Tanjug/Vladimir Sporičić


Dejan Dragijević i Srđan Janković koji su osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2) su nakon psihijatrijskog veštačenja u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu proglašeni uračunljivi.

Dragijević i Janković su u aprilu bili upućeni na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, danas su iz Višega javnog tužilaštva u Zaječaru za Nova.rs potvrdili da su osumnjičeni na osnovu nalaza veštaka proglašeni uračunljivim. 

- Danas su dobijeni zapisnici od psihijatrijskom veštačenju iz Specijalne zatvorske bolnice i prema veštačenju su uračunljivi - rečeno je iz tužilaštva za "Novu".

Foto: K1info/Tanjug/Vladimir Sporčić/shutterstock/Facebook Printscreen

 

Prema dosadašnjim pristiglim DNK rezultatima veštačenja koji su pristigli u Više javno tužilaštvo u Zaječaru, nema bioloških tragova devojčice Danke Ilić.

Iz VJT u Zaječaru navode da je i dalje u toku veštačenje kretanja vozila osumnjičenih na osnovu GPS uređaja i očekuje se zapisnik o veštačenju.

Dejan i Rade još uvek u pritvoru

Da podsetimo malena Danka Ilić ubijena je 26.marta ove godine. Za taj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz Luke, obojica radnici JKP "Vodovod" Bor koji su u pritvoru. 

Policijsko zadržavanje je bilo određeno i Dejanovom bratu Daliboru Dragijeviću koji je preminuo u policijskoj stanici u Boru.

U pritvoru se nalazi i Rade Dragijević, otac Dejana Dragijevica.

U međuvremenu je preminula majka Dejana Dragijevića, Svetlana Dragijević.

Ostavite komentar