Showbizz > Celebrity

Goca Tržan POBESNELA zbog Filarija i njegovog menadžera: Šta ti meni pričaš šta ja smem? Jesi li, bre, ti NORMALAN?

Osvrnula se na prozivke sa društvenih mreža

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

20/05/2024 > 13:00

podeli vest:

Goca Tržan POBESNELA zbog Filarija i njegovog menadžera: Šta ti meni pričaš šta ja smem? Jesi li, bre, ti NORMALAN?
Foto: IN3GANTNO


Sukob izmedju mladog influensera Filarija i Goce Tržan ne jenjava ! Ona se, gostujući u emisiji In3gantno na K1 televiziji, osvrnula na Filarijevo ponašanje nakon Izbora ze pesmu Evrovizije. Ona je najpre otkrila da je ispratila objavu njegovog PR menadžera koji joj je, između redova, poručio da pazi kako govori o nebinarnim osobama, čuvši njen stav o toj temi u jednoj emisiji.

- Njegov Pr mene jako dobro zna, mogao je da me pozove. Šta ti meni dete ima da pričaš šta smem da pišem, jesi li ti bre normalan? – besno je prokomentarisala Goca.

Foto: K1 printscreen

 

Osvrnula se i na sukob sa Filarijem kom se, izgleda, kraj ne nazire.

- Ja sam sa njim bila vrlo pristojna. Mene je ogroman broj ljudi iz gej populacije zvao i poručili su mi da su na mojoj strani. I oni su saglasni sa tim da se ne radi o tome kako se on oseća, već se radi o pevanju. On nije došao na takmičenje da izgleda već da peva, a njegovu pesmu niko nije zapamtio. Sada da pitate ljude na ulici za jedan red njegove pesme, niko neće znati - oštra je bila Goca.

Foto: Skrinsot

 

Dodala je i da ju je najviše uvredilo to što ju je Filari prozvao homofobom, a, kako kaže, ona je bila medju prvim javnim ličnostima koja je posećivala gej klubove i zalagala se za legalizaciju istopolnih brakova.

 

Ostavite komentar