Showtime > Celebrity

Kličkova BIVŠA VERENICA otvoreno o NAJTEŽOJ ŽIVOTNOJ ODLUCI

Zbog borbe sa zavisnošću, glumica je potpisala dokumenta da prepušta starateljstvo nad kćerkom Kajom njenom ocu

Autor: K1 info/klix.ba

28/09/2022 > 15:24

podeli vest:

Kličkova BIVŠA VERENICA otvoreno o NAJTEŽOJ ŽIVOTNOJ ODLUCI
Foto: Youtube PrintScreen


Hejden Panetijer, glumica i bivša verenica bokserske legende Vladimira Klička, progovorila je o teškom životnom periodu koji je usledio posle odricanja od starateljstva nad njihovom kćerkom.

Panetijer je učestvovala u epizodi emisije Red Table Talk, podelivši svoje "uznemirujuće iskustvo".

Između ostalog, Panetijer je potpisivanje dokumenata o starteljstvu nazvala "najbolnijom odlukom" koju je ikada morala da učini u životu i koja joj je slomila srce.

Foto: Youtube PrintScreen

Hejden Panetijer

Hejden je tokom intervjua objasnila kako odluka o starateljstvu nad Kajom nije bila stvar "dogovora" i da se u suštini ona nije pitala.

- Da je Vladimir došao i rekao kako misli da je dobro da naša kćerka bude s njim neko vreme zbog onoga gde se trenutno nalazim i kroz šta prolazim, rekla bih u redu, shvatam, ima smisla, doći ću da je posetim i slično. Ali zbog načina na koji je to učinjeno bilo je vrlo uznemirujuće - objasnila je glumica.

Panetijer je zatim objasnila da su ti papiri "davali Kličku puno starateljstvo."

- Htela sam da radim na sebi, morala sam da ozdravim, a kada mi je bilo bolje, stvari bi se promenile i ona bi došla kod mene, mogla bih da provodim vreme sa njom. Ali to se nije dogodilo - priznala je.

Inače, odluka da njena kćerka bude pod starateljstvom oca, došla je zbog Hejdenine borbe sa zavisnošću od opijata i alkohola. To je takođe bio razlog prekida njene veze sa Kličkom.

U jednoj od svojih javnih ispovesti, glumica je otkrila da ponekad biti dobra mama "znači - pustiti".

Foto: Youtube PrintScreen

Hejden Panetijer

- Bile su to stvarno teške godine - rekla je Panetijer.

 - Postojala je samo siva boja u mom životu. Bila je to najteža stvar koju sam ikad morala da učinim, ali htela sam da budem dobra mama - a to ponekad znači pustiti - objasnila je glumica.

Hejden i Kličko upoznali su se 2009. a kćerku Kaju dobili su 2014. godine.

 

 

 

Ostavite komentar