Showtime > Celebrity

Bosanac U ŠOKU zbog saobraćajke Đorđa Davida: Sreća što nije u ZATVORU

Kompozitor kaže da se Đorđe neće lako oporaviti od ove strašne epizode u njegovom životu

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

21/01/2024 > 18:22

podeli vest:

Bosanac U ŠOKU zbog saobraćajke Đorđa Davida: Sreća što nije u ZATVORU
Foto: ATA Images


Muzićar Đorđe David sinoć je učestvovao u saobraćajnoj nesreći kod Kumanova u Severnoj Makedoniji u kojoj je stradala ženska osoba na koju je muzičar naleteo autom.

Ova nesreća šokirala je domaću javnost i Đorđeve kolege, koji su mu podrška u ovim teškim trenucima. Đorđu je zabranjeno napuštanje Severne Makedonije do okončanja istrage, a do tada neće boraviti u pritvoru, već u hotelu, jer Tužilaštvo za sada nije utvrdilo njegovu krivicu za smrtni ishod osobe koju je automobilom udario.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Dragan Stojković Bosanac se čuo sa kolegom sa kojim učestvuje u emisiji "Zvezde Granda" i kaže da je u šoku zbog svega što se dogodilo i da je uz kolegu.

- Važno je da je dobro, pored svega što se desilo. Moglo je svakome da se desi. Ne razumem da neko vozi u pogrešnom smeru i da neko stoji pored olupine na sred puta. Nije David kriv, prema njegovoj priči. Završiće se sve, procedura se mora ispoštovati - kaže Bosanac za "K1info" i dodaje da će Đorđa pratiti trauma neko vreme.

- Moraće da prođe neko vreme da može da zaboravi tako jedan grozan događaj. Ja sam u šoku. Čuo sam se sa njim, imao je posečenu ruku. Moglo je biti i strašnije. Rekao mi je da je to bilo oko osam uveče, da je čak vozio i sporije od propisanog, bila je velika magla. Sreća što nije u zatvoru - zaklučio je Bosanac.

Foto: ATA Images

 

Podsećamo, ženska osoba je ušla na autoput u suprotnom pravcu i sudarila se sa drugim automobilom. U tom momentu su oba automobila ostala na sredini puta, a Đorđe David je naleteo na njih, jer je bila magla. Žena koja je poginula je stajala pored kola, a pevač ju je pokosio, dok se drugom vozaču bore za život.

 

Ostavite komentar