Showtime > Celebrity

HAOS na novogodišnjem koncertu! Marija Šerifović PREKINULA NASTUP: Zamalo smo ostali BEZ OKA (FOTO)

Morala je 15 minuta ranije da se pozdravi sa publikom

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

01/01/2024 > 14:28

podeli vest:

HAOS na novogodišnjem koncertu! Marija Šerifović PREKINULA NASTUP: Zamalo smo ostali BEZ OKA (FOTO)
Foto: ATA Images


Pop zvezda Marija Šerifović za doček Nove godine pevala je u Zenici.

Koncert je krenuo po planu, a onda su krenule smetnje tokom nastupa. Naime, pojedinci iz publike stalno su bacali petarde na binu, piše "Dnevni avaz". Zbog ove neprijatnosti Marija je morala ranije da završi nastup.

- Dragi, dobri ljudi, zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti 15 minuta ranije. Ja sam sigurna da neko ko je u blizini te osobe zna ko je ona je pa je nađite i j*bite joj vi mater posle, OK? - rekla je Marija.

Marija je dodala da ona "ne može protiv sebe" i da "svoj posao radi kako treba", a da "sa ludacima ne želi da ima posla". Otpevala je numeru "Nije ljubav to", a potom napustila scenu.

Foto: Instagram/serifovic

 

Pevačica se oglasila i na Instagramu, gde je napisala da se nije dobro provela na dočeku Nove godine, a sve zbog huligana.

- U 2024. smo ušli zamalo bez oka, sa malo zapaljene opreme od petardi, jedan otvoren prelom, ali nas ništa slomiti neće - napisala je ona.

Foto: Instagram/serifovic

 

Danas se putem Instagrama oglasila povodom ovog nemilog događaja.

- Pa evo i mene u ovoj 2024. godini, mrtva sam umorna. Želim da se zna da je bez obzira na neke čudnjikave okolnosti, pomalo nenormalne ljude meni večeras u Zenici bilo lepo. Hvala vam što ste došli, vidimo se ponovo nekad, negde... - istakla je Marija.

 

Ostavite komentar