Showtime > Celebrity

Odgovor Totijeve bivše žene: Znam stvari koje mogu uništiti 50 porodica

Ilari Blazi i Frančesko Toti odlučili su da se raziđu posle 17 godina braka, a Totijeva supruga oglasila se prvi put nakon vesti o razvodu

Autor: klix.ba

13/09/2022 > 17:00

podeli vest:

Odgovor Totijeve bivše žene: Znam stvari koje mogu uništiti 50 porodica
Foto: Youtube PrintScreen


Ona je preko svog advokata Alesandra Simeonea dala prvu izjavu za medije.

"Uvek sam štitila svoju decu i nastaviću da ih štitim. Zaštita moje dece je na prvom mestu, svako je odgovoran za svoje postupke. Poslednjih godina videla sam stvari koje bi mogle da unište oko 50 porodica", dodala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

 

Brak legendarnog Frančeska Totija sa televizijskom voditeljkom Ilari Blazi nedavno je okončan pa je tako došao i kraj bajkovitoj vezi koja je trajala 20 godina. Ipak, čuveni fudbaler Rome nije mnogo tugovao i već je pronašao novu devojku sa kojom je počeo da živi. Kako prenose italijanski mediji, Toti je sada u vezi sa 34-godišnjom plavušom Noemi Boči, koja je strastvena navijačica Rome.

Foto: Youtube PrintScreen

Noemi Boči

Toti i Blazi venčali su se 19. juna 2005. godine na ceremoniji koju je uživo prenosio Sky Sport Italia, a prihod od tog prenosa otišao je u humanitarne svrhe.

Par ima troje dece, Kristiana rođenog u novembru 2005., sada igrača u omladinskoj akademiji Rome, Šanel u maju 2007. i Izabel u martu 2016. godine.

Ostavite komentar