Showtime > Celebrity

Eva Mendez SREĆNA domaćica - čista kuća i kuhinja za glumicu MENTALNI WELLNESS

Prelepa glumica je pre 10 godina napustila glamurozni svet glume i posvetila se kućnim poslovima

Autor: nacional.hr

12/09/2022 > 16:06

podeli vest:

Eva Mendez SREĆNA domaćica - čista kuća i kuhinja za glumicu MENTALNI WELLNESS
Foto: YouTube screenshot


Kada je gluma u pitanju poznata glumica je izjavila za magazin Variety "Zaista mi ne nedostaje". Eva trenutno promoviše kompaniju Skura Style čiji je suvlasnik. Kompanija se bavi proizvodnjom sredstava za kuhinjsko čišćenje.

- Umorila sam se boreći se za dobre uloge. Došla sam do tačke kada sam rekla stvoriću prilike za sebe, postaću producent i kako bi stvarala vlastiti materijal, ali mi se sve to u početku nije činilo vrednim.

Posle odluke da napusti glumu, ona i njen partner Rajan Gozling osnovali su porodicu, imaju dve ćerke, sedmogodišnju Esmeraldu i šestogodišnju Amandu.

- Pomislila sam kako je to ono čime bi trebalo da se bavim - tvrdi Eva Mendez koja je poreklom Kubanka i koja kaže kako sada latino glumice dobijaju puno prilika u Hollywoodu, ali da tako nije bilo pre 10 godina.

- Nisu mi nudili uloge koje nisu specifično uloge latino devojaka. Zanimljivo je to kako su se stvari promenile iz tog razloga ko zna šta će se događati u budućnosti. Trenutno, kod kuće sam s klincima.

Što se tiče kompanije Skura Style glumica ističe:

- Ne znam ima li to veze s činjenicom da sam Kubanka, ali volim da čistim kuhinju. Volim čistu kuću. To ne znači da mi je kuća uvek čista. Za mene su čista kuhinja i čista kuća poput mentalnog wellnessa - a sve to, dodaje, vuče korene iz njenog detinstva kada ju je čišćenje usrećivalo.

 

 

 

 

Ostavite komentar