Showtime > Celebrity

ROBERT DE NIRO na SUDU: TUŽI GA ASISTENTKINJA, kaže da je tražio da ga češe po LEĐIMA

Grejem Čejs Robinson traži da joj glumac isplati 12 miliona dolara zbog, kako se navodi u tužbi, "teške emocionalne nevolje"

Izvor: K1info/Tanjug

01/11/2023 > 11:47

podeli vest:

ROBERT DE NIRO na SUDU: TUŽI GA ASISTENTKINJA, kaže da je tražio da ga češe po LEĐIMA
Foto: Tanjug/AP Photo/Seth Wenig


Glumac Robert de Niro, tokom suđenja u Njujorku poručio je svojoj nekadašnjoj asistentkinji, koja ga je optužila da ju je maltretirao na poslu, da treba da je bude sramota.

- Sram te bilo, Čejs Robinson - rekao je glumac, pošto mu je njen advokat postavio pitanje da li je nekada "glasno urinirao dok je telefonom razgovarao sa asistentkinjom", prenosi Daily Mail.

Foto: Tanjug/AP Photo/Seth Wenig

 

Poznati glumac je kazao da sebi ne daje "toliku slobodu" sa ljudima koji rade za njega, poručivši da je takva optužba "toliko smešna, da ne zna šta da kaže".

De Niro je negirao i da je od bivše asistentkinje tražio da ga počeše po leđima, a na komentar da je rad za njega "beskrajno ropstvo", nasmejao se i rekao da sa njegove strane nikada nije bilo nepoštovanja, o kojem govori Čejs Robinson.

Grejem Čejs Robinson traži da joj De Niro isplati 12 miliona dolara zbog, kako se navodi u tužbi, "teške emocionalne nevolje i povrede reputacije".

Podsetimo, Robert de Niro je tokom svoje šest decenija duge karijere osvojio dve nagrade Oskar za nezaboravne uloge u filmovima "Lovac na jelene" i "Razjareni bik". Trenutno je u bioskopima njegov poslednji film koji je radio s rediteljem Martinom Skorsezeom – Ubistovo pod cvetnim mesecom.

Ostavite komentar