Showtime > Celebrity

Partnerka Roberta De Nira dobila PARALIZU posle porođaja: Kao da mi se LICE ISTOPILO

Robert De Niro je početkom maja dobio sedmo dete u 80. godini

Autor: K1 info/24 sata.hr

15/07/2023 > 11:19

podeli vest:

Partnerka Roberta De Nira dobila PARALIZU posle porođaja: Kao da mi se LICE ISTOPILO
Foto: Tanjug/Photo by Andy Kropa/Invision/AP


Partnerka holivudske legende Roberta De Nira (79), Tifani Čen (45) progovorila je o svojoj nedavnoj dijagnozi Belove paralize, za koju kaže da je usledila nakon što se nedavno porodila.  

Ona je u razgovoru za CBS Mornings, objasnila kako joj se stanje pogoršalo nakon što je došla kući iz bolnice posle rođenja ćerke Đije Virdžinije.

Tifani je rekla da joj je u početku 'jezik bio čudan' , a onda su se pojavili drugi simptomi povezani s neurološkim poremećajem koji može uzrokovati paralizu ili slabost na stranama lica jer su živci koji kontrolišu mišiće lica povređeni ili više ne funksionišu pravilno. 

- Osećala sam male trnce - telo je počelo pomalo da mi trni. Tada sam shvatila da mi je lice samo čudno. Nisam znala kakav je to osećaj - rekla je i dodala da je takođe primetila promene u izgledu lica.

- Pogledala sam se u ogledalo kad sam došla kući. Bilo je kao da je kao da mi se lice topi samo od sebe - ispričala je.

Kako kaže, simptomi su počeli da se pogoršavaju nedelju dana dana posle porođaja, pa je morala da se obrati lekaru. 

- Nazvala sam doktora i rekla mu da pokušavam da jedem. Kada sam pokušala da stavim hranu u usta, sve je ispalo. Nisam mogla da jedem. Rekli su mi da moram hitno u bolnicu, a čim sam tamo ušla izgubila sam sve funkcije lica - objasnila je.

Da podsetimo, Robert De Niro je dobio sedmo dete u 80.godini. 

- Upravo sam dobio sedmo dete- odjeknula je glumčeva izjava u maju koju je preneo Page Six, nakon čega je svetska javnost ostala iznenađena.

Da podsetimo, Robert De Niro postao je otac davne 1971. godine, kada su on i tadašnja supruga Dijan Abot dobili ćerku Drinu, koja danas ima 51 godinu. Bivši par zajedno ima i sina Rafaela (46). Osim toga, De Niro ima blizance Arona i Džulijana (27) s bivšom devojkom Tuki Smit, kao i sina Eliota (25) i ćerku Helen (11) s bivšom suprugom Grejs Hajtauer.

 

Ostavite komentar