Showtime > Celebrity

Kruna karijere ili PAD NA DNO? Mislili smo da se vraća GLUMI, ali Megan Markl je spremila VELIKO IZNENAĐENJE

Ugovor koji je potpisala vezan je za podkaste, pa se svi pitamo kako će nam sledeće izenađenje orirediti Harijeva supruga

Izvor: K1info

28/10/2023 > 09:19

podeli vest:

Kruna karijere ili PAD NA DNO? Mislili smo da se vraća GLUMI, ali Megan Markl je spremila VELIKO IZNENAĐENJE
Foto: Tanjug/AP Photo/Peter Dejong, File


Megan Markl trenutno je na pragu potpisivanja unosnog ugovora vrednog milione dolara s Audible-om, uglednom kompanijom za produkciju podkasta koja sarađuje s Amazonom. Ovaj potencijalni poslovni dogovor označava važan korak u njenom povratku u svet "crvenog tepiha".

Izvori bliski situaciji otkrivaju da je ovaj predstojeći ugovor izazvao veliku pažnju, jer bi mogao doneti Megan još veću finansijsku dobit u poređenju s njenim prethodnim sporazumom sa Spotify-em.

 

Megan je sa nestrpljenjem prihvata ovu priliku, posebno zato što je Audible partner sa bogatom istorijom i vezama u svetu poznatih, uključujući i saradnju s bivšim predsednikom Barakom Obamom i Mišel Obamom, koji su takođe potpisali ugovor s ovom kompanijom u 2022. godini. Iako su se pojavili izazovi, posebno nakon razlaza s Spotify-em, ona vidi ugovor s Audible-om kao šansu za povratak na glumačku scenu.

 

 

Megan shvata ozbiljnost uloge i pritisak koji dolazi s ovakvim ugovorima. Odluka o potpisivanju ovog ugovora nosi sa sobom visoke rizike i velika očekivanja u pogledu njenog profesionalnog brenda.

Njeno prethodno iskustvo s ugovorom sa Spotify-em, koji je završen pre roka, dodatno podstiče pažnju i znatiželju holivudskih profesionalaca koji pomno prate njen sledeći korak.

Megan je u aprilu ove godine potpisala ugovor sa VME (William Morris Endeavor), agencijom koju predvodi iskusni izvršni direktor Ari Emanuel. VME je agencija koja zastupa vrhunske talente u različitim sektorima zabave, uključujući glumu, pisanje, modu i licenciranje brendova.

Iako Megan još nije jasno definisala budući smer svoje karijere, ona razmatra različite opcije. Iako izgleda samouvereno, ona je svesna izazova s kojima se suočavala u prošlosti. S obzirom na trenutni status pregovora s Audible-om, ceo svet sa pažnjom iščekuje da li će njen sledeći veliki ugovor o podkastima obezbediti čvrst položaj Meghan Markle u konkurenciji surovog zabavnog sveta.

Ostavite komentar