Showtime > Celebrity

Ovo sigurno niste znali o OMILJENOJ GLUMICI iz serije Gossip Girl: Rođena je u ZATVORU, a put do USPEHA bio je TRNOVIT

Cela porodica Lejton Mister je imala problema sa zakonom, nisu imali ni za hranu

Izvor: K1info

24/10/2023 > 18:30

podeli vest:

Ovo sigurno niste znali o OMILJENOJ GLUMICI iz serije Gossip Girl: Rođena je u ZATVORU, a put do USPEHA bio je TRNOVIT
Foto: Youtube/Printscreen/ Aurellia89


Tinejdžerska serija "Gossip Girl" ostala je upamćena po svojim zanimljivim likovima koji su plivali u surovom svetu njujorških visokih društvenih krugova. Jedan od najupečatljivijih likova, Bler Valdorf, živopisno je donela na ekran glumica Lejton Mister.

Ono što je zanimljivo jeste da je, za razliku od lika kojeg je glumila, Lejton Mister rođena u federalnom zatvoru dok je njena majka služila kaznu zbog krijumčarenja marihuane, kako navodi "Vikipedija". Nakon toga, brigu o malenoj Lejton preuzela je njena baka.

Nakon što su njeni roditelji izašli na slobodu - i deda i otac su takođe imali problema sa zakonom - njihova finansijska situacija bila je toliko loša da nisu mogli da podmire osnovne račune niti da osiguraju redovite obroke, piše "Movieweb.com".

Uprkos poteškoćama, majka je nastojala da podrži njen glumački san i premestili su se u Njujork kako bi joj omogućili bolje šanse. Kao 11-godišnjakinja, preselila se s majkom iz Floride u Njujork, gde je počela karijeru modela za modnu agenciju "Wilhelmina".

Njena prva glumačka uloga stigla je sa serijom "Zakon i red", nakon čega je usledio film "Kletva obešenog čoveka."

Ipak, godina 2007. označila je početak njenog najvećeg uspeha, kada je dobila ulogu u seriji "Gossip Girl". U ulozi razmažene Bler Valdorf, zajedno s najboljom prijateljicom čiji lik je tumačila Blejk Lajvli, Lejton Mister je zasijala u luksuznim modnim scenama i ljubavnim zapletima, što ju je katapultiralo među neosporne zvezde i osvojilo srca mlade publike.

Sa omiljenom tinejdžerskom serijom "Gossip Girl" je postalo jasno - rodila se nova zvezda koja je svojim talentom i radom osvojila svet.

Ostavite komentar