Vesti > Srbija

PRATITE UŽIVO "URANAK": Ovo su NAJVAŽNIJE TEME dana

Emisija "Uranak" emituje se svakog jutra od 7.25 do 11.25 časova uživo na K1 televiziji

Izvor: K1info

14/05/2024 > 07:25

podeli vest:

PRATITE UŽIVO "URANAK": Ovo su NAJVAŽNIJE TEME dana
Foto: Miloš Nadaždin/K1/Instagram Printscreen


Na portalu K1info.rs možete uživo pratiti jutarnji program "Uranak", koji se emituje svakog jutra od 7.25 do 11.25 časova  na K1 televiziji.

"Uranak" uživo pratite na linku u nastavku teksta.

KO

Marko Matić, direktor Centra za odgovorne medije i Duško Vukajlović, novinar. Teme: Patrijarhu nije dozvoljen ulazak na KiM, Pećka patrijaršija, prethodni sabor SPC, Vučić i Šolc, Vučić sa Kulebom, Vučić sa Varheljijem, Tamara Vučić sa Olenom Zelenski, sve o KiM i dijalogu u Briselu, amandmani Crne Gore na rezoluciju o Srebrenici, rat u Izraelu i rat u Ukrajini.

ŠTA

Nataša Dragojlović, bivša koordinatorka Nacionalnog konventa o Evropskoj uniji i Dragoljub Kojčić, politički filozof. Teme: Vučić i Varhelji, sve o pridruživanju Srbije EU.

ZAŠTO

Brankica Janković, poverenica za zaštitu ravnopravnosti. Teme: Diskiriminacija siromašnih, katastarske službe, diskriminacija u preduzećima.

KAKO

Prof. dr Aleksandar Milošević, urolog i seksolog, Željko Mašović, psiholog, Marko Mihailović, LGBTI+ aktivista. Tema: Vlast u Švajcarskoj pozvana da prizna osobe koje se ne izjašnjavaju ni kao muškarci ni kao žene. Pobednik Eurosonga, Bella Ramsey, Demi Lovato, Janelle Monae, Sam Smith...

KADA

Ljubica Lazić, PR Guitar art festivala. Tema: Počinje Guitar art festival, a za vikend je u planu Nacionalni gitarski rekord. 

Ostavite komentar

Slavica Vergovic

BRABO GDJA SMAKLOVIC. A VERAN JE LELEMUDE

18.03.2024 08:45
Vida

Odlican izbor gostiju, Antonijevic realan i umeren a Laban, profesor, bruka. Primetila sam da je cest gost emisija koje podrzavaju ruski rat. Dobro je da vidimo kakve profesore, nazalost, imamo.

23.04.2024 08:41