Showtime > Celebrity

Paris Hilton ODGOVORILA na SRAMNE KRITIKE upućene njenoj BEBI: Moj sin je zdrav, samo ima VELIKI MOZAK

Rešila je da se obračuna sa hejterima, ali da svima objasni da je posetila lekara i da je bebino stanje sasvim u redu

Izvor: K1info

24/10/2023 > 11:25

podeli vest:

Paris Hilton ODGOVORILA na SRAMNE KRITIKE upućene njenoj BEBI: Moj sin je zdrav, samo ima VELIKI MOZAK
Foto: Instagram/parishilton


Nedavno je Paris Hilton izazvala pažnju na društvenim mrežama objavivši sliku svog sina Feniksa sa njihovog prvog zajedničkog putovanja u Njujorku. Nažalost, mnogi korisnici su negativno komentarisali izgled dečaka, što je izazvalo zabrinutost i pitanja o njegovom zdravlju. 

U komentarima ispod slike, mnogi korisnici su istakli "neobično veliku glavu" sina Paris Hilton. Neki su ironično primetili da "dečak ima dosta toga na umu" i pozvali druge da puste dete na miru. Međutim, bilo je i onih koji su izrazili zabrinutost zbog izgleda dečaka, navodeći da im se čini neuobičajenim. Paris Hilton je odlučila da se suoči s tim komentarima i zaštiti svog sina. 

- Postoje neki bolesni ljudi na svetu. Moj anđeo je savršeno zdrav. I da, naravno da smo bili kod lekara, on jednostavno ima veliki mozak - rekla je Paris Hilton. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Paris Hilton je ovom objavom naglasila da su se već posavetovali sa stručnjacima i potvrdili da je Feniks u savršenom zdravstvenom stanju. Ovim je pokušala da stavi tačku na spekulacije i zaštiti svog sina od neosnovanih komentara.

Paris Hilton i njen suprug Karter Reum postali su roditelji u januaru ove godine, kada su dobrodošlicu svom sinu Feniksu poželeli uz pomoć surogat majke. Paris Hilton je izrazila svoju radost što su postali roditelji i kako je oduvek sanjala da postane majka.

 

Ostavite komentar