Showtime > Celebrity

Serija o BEKAMOVIMA pokrenula trend među PAROVIMA: Znate li šta je DEJVID TEST?

Ova emotivna scena i izazov postali su viralni hit na TikToku, a brojni korisnici su snimili svoje verzije ovog trenutka iz serije

Izvor: K1info

22/10/2023 > 20:12

podeli vest:

Serija o BEKAMOVIMA pokrenula trend među PAROVIMA: Znate li šta je DEJVID TEST?
Foto: Youtube/Printscreen/good day


Netfliksova dokumentarna serija "Bekam" i dalje očarava gledaoce širom sveta, zadržavši se na vrhu globalne liste Top 10 drugu nedelju zaredom. Ova serija o životu i karijeri slavnog fudbalskog asa Dejvida Bekama i njegove supruge Viktorije privukla je ogromnu pažnju, a jedna scena iz poslednje epizode pokrenula je viralni "Dejvid test" na TikToku.

Reč je o sceni u kojoj Dejvid i Viktorija plešu zagrljeni, inspirišući brojne parove da pokušaju reprodukovati ovaj emotivni trenutak. Ključna pesma koja prati ovaj izazov je "Islands in the Stream" u izvođenju Kenija Rodžersa i Doli Parton iz 1983. godine.

Na TikToku je ovaj trend postao izuzetno popularan, a korisnici postavljaju video snimke svojih partnera kako reaguju na ovaj izazov.

"Dejvid test" na društvenoj mreži podrazumeva da žene puštaju ovu pesmu svojim partnerima i očekuju da se pridruže plesu.

- Prolazeći kroz svaki deo svog života, razjasnio sam mnoge stvari, a jedna od onih koja mi je najbitnija je ono što imamo - rekao je Dejvid o svom odnosu sa Viktorijom.

@wholelotofchar

IYKYK. After watching the Beckham documentary I just had to!!!!! ♬ Islands in the Stream - Dolly Parton & Kenny Rogers

Ova emotivna scena i izazov postali su viralni hit na TikToku, a brojni korisnici su snimili svoje verzije ovog trenutka iz serije kojim su bili dirnuti. Dejvid Bekam se u seriji obratio javnosti o svom odnosu s Viktorijom, ističući njihovu važnost, pre nego što je prikazao ovu plesnu scenu.

"Bekam" je četvorodelna dokumentarna serija koja je prvobitno tiho stigla na Netfliks, ali je brzo postala globalni fenomen, privlačeći pažnju fanova širom sveta.

Ostavite komentar