Showtime > Celebrity

Paris Hilton objavila FOTKU SINA, pa dobila UŽASNE KOMENTARE: Na koga li je toliko RUŽAN...

Naslednica multimilionske imperije je početkom godine postala majka Finiksa Barona Hiltona putem surogat majke

Izvor: K1info

21/10/2023 > 08:46

podeli vest:

Paris Hilton objavila FOTKU SINA, pa dobila UŽASNE KOMENTARE: Na koga li je toliko RUŽAN...
Foto: Tanjug/AP


Nedavno je Paris Hilton odlučila da podeli trenutke sreće sa svojim sinom putem društvenih mreža. Međutim, kako to obično biva na internetu, fotografije nisu prošle bez komentara, ali ovaj put su neki komentatori prešli granicu pristojnosti.

Na slikama, koje su veoma brzo skupile više od milion lajkova, Paris je pokazala svoju sreću dok drži sina u naručju. To je ujedno bila i njegova prva poseta Njujorku.

Nažalost, među brojnim komentarima, pojavili su se i uvredljivi i ružni komentari na račun malog Finiksa, opisujući ga kao "najružnije dete na planeti" i pitanjima "na koga li je toliko ružan". 

Nasuprot tim negativnim komentarima, mnogi ljudi su istakli kako je dečak presladak, dok su drugi tvrdili da bi onima koji pišu uvredljive komentare trebalo zabraniti pristup internetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Poseta Njujorku nije bila samo za porodično uživanje, već je Paris Hilton gostovala i u emisiji kod Džimija Falona, prateći svoj povratak na scenu sa posebnim zadovoljstvom što može da podeli taj trenutak s malim Finiksom.

Ovaj slučaj još jednom ističe problem internet komentara i nedostatak pristojnosti u onlajn komunikaciji, dok roditelji poput Paris Hilton nastoje da podele svoje srećne trenutke s javnošću.

Ostavite komentar