Showtime > Celebrity

Monika Beluči sa DEČKOM prvi put u javnosti: Bezobrazno je BOGAT, veliki ŠMEKER, a bivša je zbog njega NOSILA CRNINU

Varnice između nje i Tima Bartona su možda nastale još pre 16 godina, a izgleda da će i potrajati

Izvor: K1info

22/10/2023 > 09:20

podeli vest:

Monika Beluči sa DEČKOM prvi put u javnosti: Bezobrazno je BOGAT, veliki ŠMEKER, a bivša je zbog njega NOSILA CRNINU
Foto: Tanjug/AP


Najslavnija italijanska glumica, Monika Beluči, zablistala je na 18. Filmskom festivalu u Rimu, a njen dolazak privukao je sve poglede i interesovanje medija. Ovo veče je bilo posebno, jer je Monika na crvenom tepihu prvi put zvanično predstavila svog novog dečka, uglednog američkog režisera Tima Bartona. 

Dok su se šetali crvenim tepihom, Monika i Tim držali su se za ruke, ne krijući svoju sreću i prisnost pred znatiželjnim foto-reporterima. Monika je izgledala besprekorno u dugačkoj sivoj haljini, prekinuvši svoj niz potpuno crnih modnih izdanja. U naručju je držala elegantnu lakovanu Sicily torbicu modne kuće Dolce & Gabbana. 

Par je delovao veoma opušteno, uprkos mesecima skrivanja svoje veze od očiju javnosti. Vest o njihovoj vezi odjeknula je početkom godine, iako se nisu oglašavali tim povodom, često su bili uhvaćeni kako šetaju zajedno ili razmenjuju nežnosti. Navodno su se zaljubili krajem prethodne godine, što znači da se trenutno pripremaju za proslavu prve godišnjice veze.

Foto: Tanjug/AP

 

Ovo nije prvi put da su Monika Beluči i Tim Barton zajedno privukli pažnju javnosti. Njihova priča započela je na Kanskom festivalu pre 16 godina, a ponovo su se sreli na Filmskom festivalu "Limijer" u Lionu krajem 2022. godine. Tada je Monika uručila Bartonu nagradu za životno delo, a upravo su tih dana, kako se šuška, počeli razvijati njihova osećanja.

Foto: Tanjug/AP

 

Monika Beluči je uglavnom bila sama nakon razvoda od Vensana Kasela 2013. godine, s kojim je bila u braku od 1997. i ima dve ćerke, Leonu i Devu. Do sada je jedini muškarac koji je uspeo da je osvoji bio francuski vajar, slikar i bivši maneken Nikolas Lefevr, s kojim se razišla 2019. godine.

Što se tiče Tima Bartona, on je stekao reputaciju muškarca koji osvaja svaku ženu koju poželi. Tokom svoje karijere, bio je u dužim vezama s nemačkom umetnicom Lenom Gizeke, manekenkom i glumicom Lisom Mari Smit, te britanskom glumicom Helenom Bonam Karter, koja je, kako se priča, nosila crninu nakon raskida s njim.

Monika Beluči i Tim Barton su definitivno postali par koji privlači pažnju javnosti i prate ih brojni obožavaoci. S nestrpljenjem ćemo pratiti razvoj njihove veze i videti kako će se dalje odvijati njihova zajednička priča.

Pored toga što su veoma zaljubljeni jedno u drugo, slika dva velikana vredi mnogo. Takođe, Barton važi za režisera koji je "težak" čak više od 100 miliona dolara, dok Monika "nosi" duplo manju cifru. 

Ostavite komentar