Showtime > Celebrity

Džejms BLANT o životu kod Keri FIŠER: Sedeli bismo i SATIMA RAZGOVARALI, postala je moja NAJBOLJA PRIJATELJICA

Pevač se uselio u kuću zvezde filmskog serijala "Star Wars" 2003. godine kada je došao u Los Anđeles zbog snimanja albuma

Izvor: K1info

22/10/2023 > 17:01

podeli vest:

Džejms BLANT o životu kod Keri FIŠER: Sedeli bismo i SATIMA RAZGOVARALI, postala je moja NAJBOLJA PRIJATELJICA
Foto: Youtube PrintScreen/James Blunt


Engleski pevač i kompozitor, Džejms Blant, govorio je o iskustvu dok je živeo sa glumicom Keri Fišer u Los Anđelesu.

Pevač se uselio kod glumice iz "Ratova zvezda" 2003. godine, kada je došao u Los Anđeles zbog snimanja albuma, i slučajno ju je upoznao dok se zabavljao sa devojkom čiji su roditelji bili prijatelji sa Keri.

- Bio sam pozvan u restoran u Noting Hilu. Izašao sam sa devojkom čiji su roditelji bili Kerini porodični prijatelji i sedeo sam pored nje na ručku - rekao je za Guardian.

- Upravo sam dobio ugovor sa diskografskom kućom i preselio sam se u LA. Kerino prvo pitanje je bilo: "Čime se baviš? " Rekao sam: "Otišao sam iz vojske da bih snimio album u LA-u." Pitanje broj dva je bilo: "Gde ćeš živeti? " Rekao sam da ne znam. Njen odgovor - treća rečenica koju mi je rekla - bio je: "Pa, živećeš kod mene. " I tako je i bilo.

Blant je nastavio:

- Prvi mesec je nisam video. Ustao bih i njena majka Debi Rejnolds bi viknula: "Hej, Čarli, jesi li za piće?", a ja bih rekao: "Ne, ja sam Džejms, hvala ti puno", a zatim bih otišao u studio. Mesec dana kasnije, počeo sam da viđam Keri. Došao sam kući jedne noći, seo na kraj njenog kreveta i pričali smo do jutra. Posle toga, kad god bih se vratio iz studija, odlazio bih u njenu sobu da razgovaramo, bez obzira da li je bilo 11 uveče ili 3 sata ujutru. Postala je moja najbolja prijateljica - priseća se Blant.

On je objasnio da pesma "Dark Thought" na njegovom novom albumu "Who we Used To Be" opisuje trenutak kada se vratio u tu kuću nakon smrti glumice. Keri Fišer je preminula u decembru 2016. godine u 60. godini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Blunt (@jamesblunt)

- Uhvatio sam se za kapiju i počeo da plačem. Kratko potom, pojavio se jedan od kombija sa otvorenim krovom koji voze turiste po LA-u - rekao je on.

- Vodič je rekao: "Sa vaše leve strane je kuća pokojne Keri Fišer... Kao što vidite, neki obožavaoci su još uvek duboko dirnuti njenom smrću." To sam bio ja. Hteo sam da im kažem da odjebu, ali na kraju mi je bilo smešno.

U međuvremenu, prošle godine je otkriveno da je album Džejmsa Blanta iz 2004. godine, "Back To Bedlam", drugi najprodavaniji debitantski album svih vremena u Velikoj Britaniji, odmah iza albuma "Bat Out Of Hell" Mita Loufa.

Ostavite komentar