Showtime > Celebrity

Posle GOLIŠAVIH fotki postaje SPISATELJICA: Megan Foks izdaje ZBIRKU POEZIJE o grehovima MUŠKARACA

Glumica je najavila svoju prvu knjigu o grehovima muškaraca, pod nazivom: "Lepi momci su otrovni"

Izvor: K1info

12/08/2023 > 22:01

podeli vest:

Posle GOLIŠAVIH fotki postaje SPISATELJICA: Megan Foks izdaje ZBIRKU POEZIJE o grehovima MUŠKARACA
Foto: Instagram/Megan Foks


Glumica Megan Foks (37) u poslednje vreme je intrigirala maštu svojih fanova golišavim fotografijama, a sada ih je iznenadila novom objavom, ovaj put podelila je naslovnicu knjige.

Megan je najavila kako uskoro izdaje svoju prvu zbirku pesama pod naslovom "Pretty Boys Are Poisonous" (Lepi momci su otrovni), koja će biti dostupna u prodaji od 7. semptembra.

- Ove pjesme su napisane u pokušaju da se obriše bolest koja je ukorenjena u meni zbog mog ćutanja - napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

- Provela sam ceo život čuvajući tajne muškaraca, telo me boli od nošenja težine njihovih grehova. Moja sloboda živi u ovim stranicama i nadam se da će moje reči da inspirišu druge da uzmu svoju sreću nazad i svoj identitet, koristeći svoj glas da rasvetle ono što je zakopano, ali ne i zaboravljeno, u tami - završila je.

Ovo je "moćani prvenac jedne od najpoznatijih žena našeg vremena”, kako kažu izdavači. Zbirka sadrži preko 70 "mračnih i srceparajućih” pesama koje pokazuju njen "uvrnuti humor".

Megan je izjavila 2021. za InStyle da je bila neshvaćena tokom svoje karijere i da se suočavala sa seksizmom u Holivudu. Ipak, na kraju je doživela nevjerojatan napredak.

 

Ostavite komentar