PUKLA BRUKA! Poznati filmovi zaradili ANTI-OSKARE, dok je Megan Fox uzela 2 nagrade kao NAJGORA GLUMICA
Uručene su nagrade Zlatna malina u 10 (najgorih) kategorija
09.03.2024
Film/SerijaJedni kažu da je BOGINJA STILA, a drugi se ZGROŽAVAJU: Megan Foks DRASTIČNO promenila izgled i TEŠKO ćete je prepoznati
Vatrena kosa i potpuno drugačije oblačenje sve je iznenadilo
06.09.2023
CelebrityPosle GOLIŠAVIH fotki postaje SPISATELJICA: Megan Foks izdaje ZBIRKU POEZIJE o grehovima MUŠKARACA
Glumica je najavila svoju prvu knjigu o grehovima muškaraca, pod nazivom: "Lepi momci su otrovni"
13.08.2023
CelebrityKad Megan Foks PROVOCIRA, ona ne staje: NIKAD SMELIJE izdanje
"Ona je stvarno osvojila na genetskoj lutriji", glasio je jedan od komentara ispod objave
29.07.2023
CelebrityNAPAD na slavni par: MUŠKARAC pokušao da UDARI repera, pa je MEGAN FOKS gurnuta na KAPIJU
Megan i Keli ponovo su počeli da planiraju venčanje posle raskida verdibe i odlaska na terapije za parove
22.07.2023
CelebrityMegan Foks pozirala u OSKUDNOM BIKINIJU: Oprečni komentari pljušte - SRAMOTA me je
Fotografije su prikupile preko 3 miliona lajkova i pregršt različitih komentara, ali se jedan posebno izdvojio
16.07.2023
CelebrityMegan Foks TERA SINOVE da se oblače kao devojčice: Glumica ODGOVORILA na tvrdnje komšije
Imam dete koje pati. Mnogo brinem zbog toga. Iako je moje dete hrabro, kao majci mi je teško, priznala je glumica svojevremeno
12.06.2023
CelebrityDa li znate šta je TELESNA DISMORFIJA? Megan Foks je ima i kaže da zato NIKAD NIJE VOLELA SVOJE TELO
Zbog toga ona nije zadovoljna ni kako izgledaju njene nove fotografije u kupaćem kostimu za naslovnicu magazina Sports Illustrated
19.05.2023
CelebrityPosle GLASINA O RASKIDU, Megan Foks i Mašin Gan Keli UHVAĆENI NA PLAŽI, zaljubljeniji nego ikad
Megan Foks i Mašin Gan Keli uslikani su na Havajima, dva meseca posle glasina o raskidu.
12.04.2023
Celebrity