Showtime > Celebrity

Hale Beri (56) nas uči o LJUBAVNIM AKCIJAMA: Ni u menopauzi nisam za JEDNOKRATNU upotrebu

Popularna glumica rodila je dvoje dece u 40-im godinama i još uvek uživa u seksualnosti

Izvor: K1info

11/08/2023 > 22:24

podeli vest:

Hale Beri (56) nas uči o LJUBAVNIM AKCIJAMA: Ni u menopauzi nisam za JEDNOKRATNU upotrebu
Foto: Instagram/halleberry


Hale Beri je iznela stavove o prihvatanju svoje seksualnosti i tokom vremena kako se njeno telo menja. Otvoreno govori o odnosima u 56. godini.

- Najvažnija stvar u posedovanju svoje seksualnosti kao žene je da prihvatite stanicu na kojoj se nalazite. To kažem jer sam usred menopauze. Seksualno sam vrlo aktivna, a ni u menopauzi nisam za jednokratnu upotrebu - rekla je glumica.

Rekla je da osporava sve što je ranije mislila da zna o menopauzi. Stvari poput: Tvoj život je gotov; vi ste za jednokratnu upotrebu; u društvu više nema mesta za vas; trebalo bi da se povučeš; trebalo bi da je spakuješ...

Pored svoje karijere u šou-biznisu, Hale odgaja dvoje dece dok uživa u blistavoj romansi sa Van Hantom (53).

- Izazivam sve te stereotipe o tome kako morate da izgledate na određeni način ili da se osećate na određeni način. Ja sam najbolja sebi sada kada sam napunila 56 godina - izjavila je ona.

Ponosno je tvrdila da sada ima "najviše da ponudi". Poručila je svim ženama da rade onako kako se osećaju, da slušaju svoj unutrašnji glas i upuste se u seksualne odnose onoliko koliko to one žele.

- Ako ste u srednjim 30-im, nemojte da vas zaglavi ideja da morate da imate decu sada. Vi određeni uzrast. Ti odlučuješ - rekla je  Svetski poznata filmska zvezda, koja je dobila oboje svoje dece u 40-im.

Hale deli svoju ćerku Nalu (15) sa bivšim dečkom Gabrijelom Obrijem, a sina Mejsa (9) sa trećim bivšim mužem Olivijeom Martinezom.

Hale je izrazila stav da ako želite da imate decu, ne morate da budete definisani starim ideologijama da je to ono što žene "moraju" da rade. Savetuje mladima da odvoje vreme za sebe kako bi mogli da se upoznaju sa unutrašnjim sobom.

 

Ostavite komentar