Showtime > Celebrity

VUK Kostić je pre JELISAVETE voleo ovu GLUMICU: Bila je to ljubav sa KLASE

Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama, rekla je Bojana

Autor: K1 info/Glossy

31/07/2023 > 22:24

podeli vest:

VUK Kostić je pre JELISAVETE voleo ovu GLUMICU: Bila je to ljubav sa KLASE
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Popularni glumac Vuk Kostić se na javnoj sceni pojavio još 2001. godine u filmu "Apsolutnih sto". Tokom godina ostvario je brojne uloge među kojima su "serije "Gorki plodovi", "Ubice mog oca", filmovi "Život je čudo", "Mala noćna muzika"...

Oduvek je važio je velikog zavodnika i najpopularnijeg neženju među glumcima, te ljubavni život intrigira domaću javnost.

Jedna od njegovih najpoznatijih veza bila je sa glumicom Jelisavetom Orašanin Teodosić, sa kojom se upoznao preko zajedničkih prijatelja u pozorištu i sa kojom je nakon samo nekoliko meseci započeo zajednički život. Zabavljali su se nekoliko godina, ali retko su otkrivali detalje svoje intime sa javnošću.

Osim Jelisavete, Vuka su mediji povezivali i sa Anom Mihajlovskom i pevačicom Ivanom Peters. 

Međutim, davno pre njih, jedan detalj koji su mnogi zaboravili jeste da je Vuk Kostić bio u vezi sa svojom koleginicom sa klase. Reč je o Bojani Stefanović, sa kojom se zabavljao više od četiri godine. 

Bojanu publika najviše pamti po ulogama u seriji "Ono kao ljubav" i filmu "Pogrešan čovek", a igra i u Narodnom pozorištu i Pozorištu na Terazijama. 

Bojana i Vuk su se upoznali na FDU, a zajedno sa njima u klasi kod profesorke Biljane Mašić, bili su i glumci Nenad Stojmenović, Sonja Kolačarić, Goran Jevtić i Ana Maljević.

Zanimljivo je da su pre nego što je planula ljubav, igrali ljubavni par u pozorištu.

-  Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera. – ispričala je glumica jednom prilikom.

- U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me "vata" da nisam znala kako da reagujem – dodala je Bojana.

Opšte je poznato da glumac obožava lov i ribolov, a jednom prilikom se Bojana prisetila jedne anegdote. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

- Jedne godine sam mu kupila muzički uređaj, jer stvarno voli muziku. Međutim, jedan prijatelj mu je poklonio nož za dranje divljači. Njegovoj sreći nije bilo kraja, svima je iaš unaokolo i hvalio se nožem, dok muziku nije pominjao. Zato sam odlučila da mu kupim kupim kutiju od sto metaka za lov. Isto tako, prestala sam od njega da očekujem da mi da neki normalan poklon. On ne zna čak ni kada mi je rođendan – svojevremeno je ispričala Bojana.

Međutim, njihova veza se završila posle četiri godine, ali su ostali u dobrim odnosima.

Bojana je danas udata za pozorišnog reditelja Istoka Tornjanskog sa kojim ima dvoje dece - sina Matiju i ćerku Višnju.

Ostavite komentar