Showtime > Celebrity

Nina Badrić o PROMENI ISHRANE: Pronašla sam NAMIRNICE od kojih se OSEĆAM DOBRO

Mislim da se sve nekako s godinama složi. Najpre u nama samima, ističe pevačica

Autor: K1 info/Blic žena

31/07/2023 > 19:24

podeli vest:

Nina Badrić o PROMENI ISHRANE: Pronašla sam NAMIRNICE od kojih se OSEĆAM DOBRO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Regionalna muzička zvezda Nina Badrić (51) više od dve decenije svojim pesmama budi najdublje emocije, a publika je voli i zbog svoje neposrednosti i šarma.  

Nina je zagazila u šestu deceniju, ali svoje godine sjajno nosi i slobodno možemo reći da živi svoju drugu mladost. Ona je i svoju liniju dovela do savršenstva, zahvaljujući režimu ishrane i odlučnošću da isti sledi. 

Pevačica je kako kaže, zadovoljna sobom i svojim izgledom. 

-  Mislim da se sve nekako s godinama složi. Najpre u nama samima. Donela sam neke odluke, promenila ishranu, tako da se verovatno razlika vidi. No, ne opterećujem se time, ne mučim sebe nekim strogim dijetama, osim što se trudim da jedem što zdravije – kaže Nina za Blic Ženu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Poznato je da Nina ne konzumira namirnice životinjskog porekla, a na pitanje da li je istina da je Novak Đoković bio jedna od inspiracija za njen režim ishrane, ona kaže: 

– Novak je svakako velika inspiracija milionima. Izuzetno ga poštujem i dižem palac gore za njega uvek. No, ja pratim ono što meni odgovara. Pronašla sam neki svoj ritam i namirnice od kojih se osećam dobro. Jedem ribu, ponekad se počastim i kojim ćevapom, no osnova moje ishrane su voće, povrće i žitarice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Zauzeta turnejama, koncertima i raznim nastupima, trudi se da uvek uskladi svoju ishranu sa stilom života. Međutim, ne pada joj teško i lako nalazi načine da se drži svoje ustaljene rutine.

- Kad sam na putovanjima, ponesem sa sobom već unapred pripremljenu hranu, a u svakom hotelu gde odsedam ima sve što jedem. Uvek mogu da naručim salate, krompir ili neki rižoto, tako da nije problem nimalo držati neki svoj red i ritam - zaključila je. 

Ostavite komentar