Showtime > Celebrity

Osmu deceniju gazi, u punoj je snazi: Danica Maksimović mami uzdahe u đakuziju

Moj posao je takav da sam stalno u pokretu, ali i pored toga redovno radim vežbe, kaže glumica

Izvor: K1info

18/07/2023 > 19:38

podeli vest:

Osmu deceniju gazi, u punoj je snazi: Danica Maksimović mami uzdahe u đakuziju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Srpska glumica Danica Maksimović (70)  iza sebe ima bogatu karijeru koja traje decenijama, a iako je zakoračila u osmu deceniji ona i dalje pleni svojom lepotom. Umetnica može da se pohvali sjajnom figurom, a figuru duguje pored genetike i zdravom načinu života.

- Moj posao je takav da sam stalno u pokretu, ali i pored toga redovno radim vežbe. Ponekad idem na treninge, i najviše mi prijaju oni koji se rade u vodi, ali kada nisam u mogućnosti, vežbe radim kod kuće na podu, često dok gledam neku seriju ili film - govorila je svojevremeno Danica kako održava formu.

Glumica na Instagramu neretko deli momente iz života i fotografije na kojima se može videti kako se opušta. Upravo to pokazuje i najnovija fotografija sa Zlatibora kojom je "počastila" pratioce.

Naime, Danica je objavila fotografiju u crnom bikiniju iz đakuzija, nakon čega su usledili brojni komplimenti na račun njenog izgleda.

"Moje uživanje" - napisala je u opisu fotografije. 

 

"Zaista si za divljenje i poštovanje tvojoj genetskoj strukturi tela", "Zgodna","Lepotica", samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod objave. 

 

 

 

 

Ostavite komentar